Eventje aanstaande zaterdag

Zo’n 75 Ventje-eigenaren en ruim 500 geïnteresseerden komen aanstaande zaterdag 18 juni 2022 samen op het Eventje! De trotse eigenaren laten hun Ventje zien, wisselen tips en ideeën uit en vertellen over hun kampeerervaringen.

Ventje is het populairste camperbusje in zijn formaat en heeft enorme community die nu voor het eerst samenkomen. Ventje is een innovatief en bekroond ontwerp van Nederlandse bodem.

Tijdens het Eventje zijn er rondleidingen door de werkplaats, foodtrucks met hapjes en drankjes, live muziek van Jack and the Weatherman en activiteiten voor jong en oud.

Het programma op zaterdag 18 juni:
  • 13u – 14u   Lancering en live demonstratie van nieuwigheden.
  • 14u – 18u   Ventjes bekijken, de eigenaren ontmoeten en een kijkje nemen in hun werkplaats.

Aanmelden voor Ventje.nl

Achtergrond / bedrijfsinformatie

Als fervent reiziger deed de Utrechtse ondernemer Frank Westland (34) vele ideeën op voor de ideale kampeerbus. Na jarenlang puzzelen met zijn ontwerpbureau werd Ventje geboren: een compacte kampeerbus, waarin je zowel binnen- als buiten kunt koken en meerdere zitopstellingen kunt maken.
Het ontwerp is alom geliefd en werd vorig jaar zelfs bekroond met de internationale designprijs Red Dot Award. Het bedrijf groeit ongelofelijk hard en is daarom begin dit jaar vanuit Utrecht naar een groter bedrijfspand (2500 m2) in Culemborg verhuisd. Inmiddels rijden er in Nederland honderden Ventjes rond en is er een enthousiaste community ontstaan van Ventje-eigenaren.

Leestip:  Vijf innovatieve camperbouwers in nieuwe Kampeerauto
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in