Discovery niet meer via Canal Digitaal, wel via JOYNE

1

De zenders van Discovery Networks worden vanaf 1 juni niet meer uitgezonden via de satelliet en TV app van Canal Digitaal. Onder Discovery Networks vallen o.a. de zenders: Discovery, TLC, (ID) Investigation Discovery en Eurosport.

De reden hiervan is dat de M7 Group (eigenaar van Canal Digitaal) en Discovery Networks het niet eens konden worden over de doorgifteprijs.

JOYNE blijft de zenders van Discovery wel via satelliet doorgeven

Gelukkig voor de liefhebbers van de zenders van Discovery worden de zenders wel doorgegeven via de satelliet provider JOYNE.

JOYNE heeft zich ondertussen bewezen als een waardige vervanger van Canal Digitaal. Op het gebied van (ontvangst)kwaliteit had JOYNE het al van Canal Digitaal gewonnen. Nu Discovery alleen nog via de satelliet te ontvangen is via JOYNE hebben ze wat ons betreft ook een flinke slag geslagen met het zenderaanbod. Lees ook: Vergelijk: Canal Digitaal en JOYNE.

Wil je Discovery, TLC en Eurosport blijven kijken op de camping via de satelliet dan is JOYNE op dit moment een goede optie.

Gerelateerd artikel: TV kijken op de camping

 3.9/5 (7)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Raar artikel
    Animal Planet blijven kijken op de camping via de satelliet dan adviseren we je om je abonnement bij JOYNE te gaan regelen.

    Deze zender is helemaal niet via hun te ontvangen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *