De passie van Campertravels

De passie van Campertravels voor campers ontstond begin jaren negentig. Wilco Ruinemans, de man achter het bedrijf, ging toen voor het eerst op vakantie met een camper en sindsdien is hij verslaafd.

“Het mooie van reizen met een camper is de vrijheid die je hebt. Je kunt overal gaan staan waar je wilt. Omdat je geen vaste plekken reserveert en wel ziet waar je uitkomt, kom je vaak op de meest verrassende plekken. Zo kun je in Zuid-Europa soms op de wijnvelden of olijfgaarden van boeren logeren. Een unieke ervaring”, aldus Ruinemans.

Campertravels

Vanaf 2007, nadat Ruinemans vele reizen maakte met zijn camper in Europa, is hij gestart met het kleinschalig verhuren van campers. Inmiddels is dat uitgegroeid tot het bedrijf Campertravels.

Dankzij uitgebreide ervaring weet Campertravels precies wat er nodig is voor een goede campervakantie. Hun campers zijn zeer compleet uitgerust, het inventaris wordt elke keer schoon uit ons magazijn gehaald. Klaar voor de volgende vakantie.

Een camper huren is zeer prettig voor vakantiegangers. Er hoeft niets geregeld te worden omtrent stalling of onderhoud. Ook is er tijdens de vakantie geen reden tot zorgen, omdat de huurders altijd profiteren van pechhulp service, een vervangende camper bij pech of schade en een schadeverzekering voor inzittenden.

Leestip:  Volkswagen New California op Multivan

Ben je nieuwsgierig naar hun huuraanbod campers? Hier kan je een camper huren. Zij verhuren altijd zeer nieuwe campers die je van alle gemakken voorzien.

Camper huren zonder zorgen

Campertravels is het huurbedrijf waar je zonder zorgen een camper kan huren voor een avontuurlijke vakantie. Of je nu een weekend, midweek of voor langere tijd op vakantie wilt, bij Campertravels zijn de mogelijkheden eindeloos. Wil je liever een camper kopen? Ook dat is mogelijk!

Hou je ook zo van reizen met de camper? Genieten van totale vrijheid? Plekken van de wereld ontdekken die je anders nooit zal ontdekken? Dat is het mooie van reizen met een camper.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in