De nieuwe topvoortenten voor caravans voor 2024

Gewoon instappen en de vakantie begint! Vakantie op de camping en met de caravan, weg uit de grote stad, de natuur in – de caravantrend is booming. Alleen al in maart 2021 werden bijna 14.000 campers en caravans geregistreerd.

Het topmerk Vango uit Glasgow, UK/Schotland, is al meer dan 60 jaar expert in voortenten voor caravans en campers, maar ook voor familie-, trekking- en expeditietenten en slimme accessoires.

Op de Caravan Salon in Düsseldorf presenteren de Schotten dit jaar vier van hun topmodellen voor 2024 live en van dichtbij. Maar ook de andere modellen kunnen ter plaatse bekeken worden – Vango ViewAR. Deze volledig nieuwe augmented reality technologie biedt een 3D augmented reality weergave van tenten en luifels op ware grootte na het scannen van een QR-code. Geïnteresseerde klanten kunnen het gebruiken om snel en gemakkelijk verschillende voortenten en tenten voor caravans, campers en campers op schaal in de echte ruimte te bekijken, op te meten en te vergelijken.

Een goede voortent vergroot uw persoonlijke leefruimte. Daarom moet hij permanent bestand zijn tegen hitte en kou, UV-bestendig en gemakkelijk schoon te maken zijn, en hij moet zorgen voor een goed binnenklimaat. De voortenten voor caravans Balletto Air Elements ProShield en Tuscany Air Elements ProShield en de wegrijvoortenten voor campers Versos Air Low en Cove Air TC Low zijn met hun hoogwaardige materialen en doordachte details gemaakt voor vele gebruiksdoeleinden onder alle weersomstandigheden. Optimaal voor de hedendaagse vrijetijdsnomaden die niet zonder comfort willen.

De luifels zijn voorzien van Vango’s gepatenteerde AirBeams® S.I Pro single-valve luchttechnologie, waardoor ze snel op te zetten zijn. De extreem robuuste, kleurechte, vlamvertragende 300denier ProShield polyester textieldoek is sterk en duurzaam.

Leestip:  VDL Hapro wint Red Dot Design Award met de Hapro Vista daktent

Elk model wordt geleverd met zeer slimme functies en uitgebreide accessoires, zoals heldere Diamond Pro-ramen, SkyTrack® II opbergsysteem, lichtgewicht reflecterende spanbanden, Multi-Privacy Zip- gordijnen, AirBeam® S.I Pro – opblaassysteem met één punt, tochtstrooksysteem, AirBeam® Pump 2023, tochtstrook en wielkastafdekking en nog veel meer. (afhankelijk van het model).

Balletto Air 390 Elementen ProShield

Balletto Air 390 Elementen ProShieldDe Balletto Air 390 met Vango’s revolutionaire AirBeam® éénpunts opblaas- en meerpunts leegloopsysteem is bijzonder snel op te zetten. De grote Diamond Clear-ramen bieden zicht rondom. De luifel heeft royale afmetingen en kan worden opgedeeld met extra gordijnen om privacy te bieden. Het nieuwe Elements ProShield doek is weerbestendig en extreem duurzaam, met het extra voordeel van de ColourLok technologie om de kleur te beschermen tegen UV-licht. (Versies: 260, 330, 390)

Afmetingen:

• Totaal gewicht: 30 kg
• Afmetingen verpakking (cm): L 93 x H 46 x B 40 • Opzettijd: 15 min
• Afmetingen (cm): L 390 x B 250 x H 192
• PRIJS: 1760 EUR

Meer info: Balletto Air 390 Elementen Proshield

Toscane Lucht 500 Elementen ProShield

Toscane Lucht 500 Elementen ProShieldDe Tuscany Air 500 is een zeer grote voortent voor caravans die door zijn unieke ontwerp ideaal is voor het hele gezin. Hij is uitgerust met Vango’s revolutionaire AirBeam® S.I Pro single-point opblaas- en multi-point leegloopsysteem. Hierdoor kunnen zelfs grote luifels gemakkelijk en in slechts enkele minuten worden opgezet. De constructie is gemaakt van het nieuwe Elements ProShield, een robuuste stof met het extra voordeel van ColourLokTM technologie voor kleurbehoud. De Toscane profiteert ook van Vango’s Draught Seal systeem, dat op winderige dagen een strakke afsluiting creëert tussen de voortent en de caravan zonder dat er een extra stang nodig is. De grote, rondom zichtbare Diamond Pro-ramen en de privacy-gordijnen met meervoudige ritsen zorgen voor een heldere en lichtdoorlatende voortent. (Uitvoeringen: 400, 500)

Leestip:  De beste voortenten voor caravans

• Totaal gewicht: 39,95 kg
• Afmetingen verpakking (cm): L 93 x H 48 x B 42
• Opzettijd: 15 min
• Afmetingen (cm): L 325 x B 500 x H 192
• PRIJS: 2530 EUR

Meer info: Toscane Air 500 Elementen Proshield

Versos Lucht Laag

Versos Lucht LaagDe Versos Air Low is extreem aanpasbaar voor elke opstelling. Het veelzijdige ontwerp maakt het mogelijk om de slaapkamer en aanbouw zo te plaatsen dat de luifel naar voren of opzij gericht is. Dankzij Vango’s AirBeam® technologie en Sentinel Active 150D doek is hij snel en eenvoudig op te zetten, maar toch licht, robuust en waterdicht.

• Totaal gewicht: 27,15 kg
• Afmetingen verpakking (cm): L 75 x H 45 x B 49
• Afmetingen (cm): L 325 x B 500 x H 192
• PRIJS: 1360 EUR

Cove Air TC Laag

Cove Air TC LaagDe Vango Cove Air TC Low is niet alleen stabiel op de auto of op zichzelf, maar staat ook voor het beste klimaatcomfort: De Sentinel Active TC stof is een technische polycotton (katoen/polyester mix) die misschien iets zwaarder (en ook duurder) is dan polyester kwaliteitsstoffen, maar het is elke gram en elke cent waard. Het voelt uitstekend aan, het fladdert minder en de vezels hebben een vochtregulerende werking. Dus het zachte, ademende Sentinel Active TC doek houdt de voortent koel op warmere dagen en warm op koudere dagen. De Vango Cove is al een klassieker in het productassortiment, de TC-versie is er de luxe versie van – met een ideaal formaat voor gezelligheid of extra slaapruimte. De voorgemonteerde luifel creëert een geweldige buitenzitplaats – voor dromen over kamperen in de buitenlucht. Dankzij Vango’s AirBeam technologie is hij snel en eenvoudig op te zetten.

• Totaal gewicht: 22,70 kg
• Afmetingen verpakking (cm): L 74 x H 43 x B 49
• Opzettijd: 10 min
• Afmetingen (cm): L 310 x B 320 x H 205
• EIA: nog niet bepaald in juli 2023

Leestip:  Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod
Over Vango

Vango werd in 1966 opgericht in het westen van Schotland en is nog steeds gevestigd aan de poort van de spectaculaire Schotse Hooglanden op het hoofdkantoor in Port Glasgow. Vango maakt tenten, luifels voor campers en caravans en uitrusting voor gezinnen die comfortabel kamperen, avonturiers die licht en wild reizen en bergbeklimmers die onder extreme omstandigheden willen overleven. Van camping tot top, van trail tot berg, Vango producten stellen iedereen in staat om buiten te zijn en te genieten van het buitenleven. www.vango.co.uk

Over de AMG Groep

Met wortels die teruggaan tot 1847, brengt de AMG Group een familie van vertrouwde merken samen die zich richten op het plezier van het buitenleven. Als eigenaar van enkele van de meest toonaangevende merken in het Verenigd Koninkrijk, stelt onze pioniersgeest ons in staat om voortdurend te leren en te groeien, geweldige uitrusting te ontwikkelen en sterke partnerschappen op te bouwen. www.amg-group.co

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in