De HUMAX TV+ H3 ook handig op de camping

De HUMAX TV+ H3 maakt van de TV in je caravan of camper een Smart TV. Het is een mediaspeler waarop je Nederlandse apps zoals Netflix, Videoland, NPO gemist, RTL XL, NLziet, Kijk en YouTube kunt installeren. Het is ook mogelijk om vanaf je telefoon naar de Humax te streamen, bijvoorbeeld met een TV app. Het apparaat is vergelijkbaar met een Apple TV qua functionaliteit.

Voor gebruikers van oudere (Smart) TV’s kan deze mediaspeler een oplossing zijn. Zeker ook omdat diverse app’s na een aantal jaren niet meer ondersteund of ge-update worden op de Smart TV.

Netflix

Met de HUMAX TV+ H3 kun je Netflix kijken via de app op het apparaat. Humax heeft het ons daarnaast ook nog eens gemakkelijk gemaakt want op de afstandbediening zit een aparte Netflix knop waarmee je de app direct opstart. Inloggen en kijken maar.

Leestip:  Kampeerwinkels - vind een kampeerwinkel in de buurt

Wil je zelf meer apps toevoegen, zoals bijv. Kodi Mediacenter, dan kan dat ook. HUMAX heeft een HUMAX NL Store en een Algemene HUMAX Store. Daarin staan alle beschikbare apps die je op de mediabox kunt installeren.

De HUMAX TV+ H3 heeft een mooi design in de kleuren wit en hout. Je bedient de apps via de bijgeleverde afstandsbediening en alle apps zijn geschikt gemaakt om op een TV te bekijken.

humax tv+ h3 apps humax h3
Wat heb je nodig om via de HUMAX TV+ H3 televisie te bekijken?

– een internetverbinding (WiFi) op de camping*
– een TV met HDMI-aansluiting
* is er geen internetverbinding dan kun je met je smartphone een WiFi-hotspot maken maar dat gebruikt wel veel data.

In welke landen te gebruiken?

Op 1 april 2018 is geoblocking binnen de EU opgeheven door de meeste grote (online) TV aanbieders. Door geoblocking waren veel programma’s van Nederlandse zenders niet online in het buitenland te bekijken. Nu geoblocking is afgeschaft kun je in heel Europa en in het Caraïbisch gebied, zoals Aruba, Bonaire en Curaçao de HUMAX TV+ H3 gebruiken.

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen

Lees ook: Geoblocking in de EU afgeschaft voor TV apps

Website HUMAX: https://myhumax.info/humax-tv-h3/

Deze mediaspeler is te koop op o.a. Bol.com.

Lees ook: WiFi versterker voor op de camping
Lees ook: TV kijken op de camping

 4.3/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in