De grootste camper- en caravanshowroom gaat door

De rem is eraf. Camper Caravan Wereld keert terug! De succesvolle beurs opent dit najaar voor de derde keer op rij haar deuren op vrijdag 18, zaterdag 19 en zondag 20 september in de Expo Assen. De grootste showroom van het noorden biedt keus uit ruim 200 campers, caravans en kampeerbenodigdheden.

Niet eerder was de vraag naar campers en caravans zo groot. De verkoopcijfers van met name campers zijn spectaculair hoog. Camper Caravan Wereld omarmt de sterk groeiende vraag naar vrijheid en veiligheid. Op ruim 15.000 m2 vloeroppervlakte in de Expo Assen combineert de beurs in drie dagen talloze mogelijkheden op het gebied van huur, koop of een upgrade. Bezoekers laten zich inspireren door de nieuwste modellen en mooiste occasions, altijd tegen scherpe prijzen.

Aangescherpte handleiding

Covid-19 drukt haar positieve stempel op de verkoop van campers, corona laat tevens haar sporen na in de evenementensector. Als gevolg heeft de organisatie Camper Caravan Wereld op een aantal punten gewijzigd en voldoet het hiermee ruim aan de RIVM-richtlijnen, alsmede het landelijke evenementenprotocol. De beurs wordt gekenmerkt door ruimere gangpaden, bezoekersregistratie met een gezondheidscheck, sterk aangescherpte hygiënemaatregelen en startblokken met vooraf ingestelde capaciteit waardoor de bezoekersstroom wordt gefaseerd.

Leestip:  Vernieuwde beursindeling en toevoegingen voor Recreatie Vakbeurs 2024

camper- en caravanshowroom

 

Vroegboekkorting

Het is mogelijk om tot en met 26 augustus kaarten te kopen met vroegboekkorting. Voor een bezoek aan de beurs is het online reserveren van een tickets met een starttijd noodzakelijk.

Camper Caravan Wereld

Data: 18, 19 en 20 september 2020

Locatie: Expo Assen

Openingstijden: 10.00 – 17.00 uur

Vroegboektickets: €5,-

Regulier entree: €6,50 (tot 12 jaar gratis)

Website Campercaravanwereld: www.campercaravanwereld.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in