Daktent huren voor een onvergetelijke vakantie

Kamperen is een heerlijke manier van vakantie vieren. Even geen beton om je heen, maar ruimte, frisse lucht en prachtige natuur. Wil je ook de drukke campings vermijden en ga je voor het echte avontuur? Dan is een daktent huren een goed idee.

Door een daktent te huren heb je altijd je eigen comfortabele slaapplaats bij je! Een daktent huren is ideaal als je er een weekend tussenuit wilt. Ook als je een paar weken weg wilt, is een daktent uitermate geschikt. Bij ons is een daktent huren zo geregeld. Jij hoeft alleen maar de mooiste bestemmingen uit te zoeken. Huur een daktent, gooi de tank vol en het avontuur kan meteen beginnen.

COLUMBUS VARIANT DAKTENT
De Columbus daktent is uitermate geschikt voor een weekendje weg, avontuurlijke trip of lange expeditie. Je slaapplek is binnen een mum van tijd gereed en klaar voor gebruik.
HANNIBAL IMPI DAKTENT
De Hannibal daktent is ontworpen met comfort als uitgangspunt. De Hannibal heeft drie ingangen, elk voorzien van een hor en een luifel aan de voorzijde. Geschikt voor vrijwel elk type voertuig.
MAGGIOLINA AIRLAND DAKTENT
De Maggiolina daktent is de ruimste in zijn klasse met voldoende opbergcapaciteit. Met zijn aerodynamische ontwerp is Maggiolina de perfecte keuze voor elk voertuig. Klein of groot.
OUTBACK ELECTRIC DAKTENT
De Sheepie Outback Electric daktent is vol-elektrisch en eenvoudig te openen en sluiten door middel van één druk op de knop van de afstandsbediening of smartphone app.
JIMBA JIMBA DAKTENT
De Sheepie Jimba Jimba daktent is de kleinste daktent in ons assortiment en daardoor passend op vrijwel elk type voertuig. Eenvoudig openen en sluiten in slechts 3 handelingen.
HOWLING MOON DAKTENT
De Howling Moon daktent is de meest avontuurlijke daktent in ons assortiment. Compact op het dak en in uitgeklapte status zeer ruim. Uitermate geschikt voor offroaders.

Alle voordelen op een rij:

VRIJ & ONAFHANKELIJK
Wijk af van de gebaande paden. Overal gaan en staan waar je wilt. Het ultieme gevoel van vrijheid.

SNEL & GEMAKKELIJK
Je slaapplek altijd binnen handbereik en binnen enkele seconden gereed. Wordt wakker met een geweldig uitzicht.

COMFORTABEL & VEILIG
Een daktent bied je een comfortabel en veilig onderkomen. Op afstand van de grond. Veilig voor nare verrassingen.

Alle informatie vind je op Daktent huren

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *