De Cockpit een sportieve kleine caravan

Zoek je een sportieve kleine caravan van de hoogste kwaliteit? Dit is de mini-caravan met een stoere vormgeving en luxe elementen! De kleine caravan heeft verassend veel bagageruimte en is voorzien van veel luxe zoals; ingebouwde TV, DVD, USB-wandcontactdozen, sfeerverlichting, een gascomfort en nog veel meer!

De Cockpit mini caravan is de caravan die je zoekt!

SPORTIEF en HANDELBAAR

De Cockpit mini-caravan is gestroomlijnd! De gestroomlijnde vorm geeft een modern en jong karakter aan de mini caravan, ook wordt luchtweerstand (onderweg) geminimaliseerd!
De Cockpit ligt stabiel achter elke auto!

LUXE MINI-CARAVAN

Verwarming, thermostaat en Led-verlichting. Verwarming met een thermostaat, zoals thuis! De sfeervolle led verlichting maken de caravan extra luxe. Naast het interieur zijn ook de achterlicht units voorzien van led.

RUIM VAN BINNEN

Klein van buiten! Door iedere millimeter te benutten is er meer ruimte beschikbaar dan ooit tevoren in een mini-caravan!  Zoals de ruimte onder het bed, deze wordt bijna automatisch geopend met behulp van gasdrukveren en biedt ruimte aan een zee van bagage!

Leestip:  KCJ - Kidsclub: avontuur en plezier voor jonge kampeerdertjes

BETAALBAAR & MODERN

De betaalbare mini-caravan! De prijs van de Cockpit Minicaravan is verwonderlijk laag, terwijl hij voorzien is van zó veel luxe elementen. Zoals bijvoorbeeld TV, led verlichting en het Solar- en accusysteem! Daarnaast kiest u zelf een van de kleurencombinaties!
Kleurencombinaties: Rood/Wit of Grijs/Wit

Website www.camptrailer.nl

 1.3/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in