Charme camping ‘t Woutershok op Texel

anwbcharmecampingVerscholen in het dennenbos liggen de groene velden van ’t Woutershok. Een camping op Texel, waar je meelift op het ritme van de natuur. Elk seizoen verschiet het bos van kleur. En dat is uw dagelijks uitzicht! Bospaadjes waar het avontuur lonkt, een hemel vol sterren, zacht geruis van het bladerdak. Er is Wifi op onze comfortplaats, maar of u het internet veel gebruikt? Tijd lijkt een fenomeen dat op de Helderse kade achterbleef. Je kunt hier uren luieren aan zee. Of de mooiste herinneringen opbouwen; dat gezellige etentje voor de tent of caravan is onbetaalbaar!

Natuurlijk karakter
Op ’t Woutershok houden we van dat relaxte vakantiegevoel. Bij ons geen kantine, midgetgolf of eetcafé. De natuur drukt haar stempel op de camping. Bomensingels in vele tinten groen omringen de velden. De kampeerplaatsen zijn ruim en liggen langs de rand. Sinds 1963 slaan kampeerders hun haringen de grond in. Het voormalig Staatsbosbeheer-terrein is favoriet bij rustzoekers.

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup

Geen haast
Tijdens het voor- en najaar domineert de rust op de camping. In hetzelfde tempo waarmee de ochtendmist ons terrein prijsgeeft, hoor je een tent ritsen of caravandeur opengaan. Dampende koffie op tafel; niemand heeft haast. Hoogzomer komt ’t Woutershok íets sneller tot leven. Voor kinderen kan de dag niet lang genoeg zijn. Hutten bouwen in het bos, klauteren in de speeltuin. Alles is een groot avontuur. En zodra de ouders hun ontbijt achter de kiezen hebben, wordt het Texel ontdekken!

Website: Camping ‘t Woutershok

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in