CCN Commer Club Nederland

0

De COMMER CLUB NEDERLAND, kortweg CCN, is op 28 mei 1987 opgericht.

De meesten van hun leden zijn in het bezit van een bestelwagen van het merk COMMER, DODGE of KARRIER die, in de jaren ’60/’70 geproduceerd zijn door het Rootes Concern in Engeland, en het grotendeel van de Commers is omgebouwd naar een functionele camper.
Het merendeel van de Commers zijn van het type “Walk-Thru”, en deze zijn voornamelijk in gebruik geweest bij “van Gend & Loos” en Gemeentelijke Brandweerkorpsen.

De CCN telt momenteel ong. 70 leden/donateurs, die verspreid over Nederland wonen. Jammer genoeg zien ze een terugloop in aantallen Commers, en moeten we beseffen dat een Commer ook niet ‘t eeuwige leven heeft.

De CCN is geïnteresseerd in het volgende van Commer, Dodge en Karrier.

Heb je één van deze merken in bezit gehad of er in gereden, dan stellen ze het op prijs jouw ervaringen en herinneringen te horen.
Ben je op een andere manier betrokken geweest bij één van deze merken, dan vernemen zij dat eveneens graag.
Heb je een Commer cq. Karrier in bezit, waar zij het bestaan niet van kennen, dan zijn zij je zeer erkentelijk als je hun daarvan op de hoogte stelt.
Heb je nog Commer/Karrier-onderdelen of Workshop Manuals die zij missen en die je kwijt wilt? Dan willen ze graag contact met je.

Leestip:  Camping Muiderslot, kamperen in de kasteeltuinen

Website CCN: www.commerclub.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in