Caravana verplaatst naar 25 – 29 januari 2023

Vanwege de situatie omtrent Covid-19 wordt Caravana 2022 verplaatst naar januari 2023. Gezien de huidige ontwikkelingen is het niet haalbaar om Caravana te organiseren. Door het hoge aantal besmettingen en de grote onzekerheid ten aanzien van eventuele toekomstige maatregelen kunnen zij de kwaliteit van Caravana 2022 niet garanderen. Dit heeft hun tot het besluit gebracht de beurs te verplaatsen naar 25 – 29 januari 2023.

De basis voor Caravana 2023 is gelegd

Na de succesvolle editie van Caravana 2020 en het uitstel van 2021 keken ze dit jaar er enorm naar uit om bezoekers en exposanten uit de kampeerbranche te ontvangen op Caravana. Helaas laten de huidige ontwikkelingen het niet toe.

Dat neemt niet weg dat ze positief blijven en met veel enthousiasme gaan ze aan de slag met de organisatie van Caravana 2023. Zo zijn er al veel inschrijvingen doorgezet naar de volgende editie van Caravana. Hiermee is de basis voor 2023 gelegd en belooft het nu al een geweldige editie te worden!

Wat gebeurt er met mijn tickets?

De tickets die je hebt afgenomen komen te vervallen en het bedrag wordt zo spoedig mogelijk teruggestort op je bankrekening. Let op: hier hoef je niets voor te doen.

Leestip:  Kole Tenttrailers voor alle tenttrailer kampeerders

Ze hopen je weer te mogen verwelkomen op Caravana 25 – 29 januari 2023!

Website Caravana: caravana.eu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in