Caravana pakt uit met veelzijdig kampeeraanbod

Kamperen is populairder dan ooit! Steeds meer mensen ontdekken de ultieme vrijheid van reizen met de camper, het comfort van een eigen caravan of het avontuur van een trektocht met een (dak)tent. Wat jouw ideale kampeervakantie ook is, op Caravana kom je gegarandeerd in de vakantiestemming!

Op de beurs in het WTC Expo in Leeuwarden vind je alles wat je nodig hebt voor jouw ideale kampeervakantie. Exposanten presenteren er een breed aanbod in caravans en campers, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires en campings uit heel Europa. Tijdens een heerlijk dagje uit voor het hele gezin doe je inspiratie op en vind je de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. Sluit aan bij één van de vele demonstraties of interessante workshops en je bent klaar voor je volgende kampeertrip!

Leestip:  Hobby Optima Ontour Edition F V65 GE op Fiat met veel extra’s

  • EEN VEELZIJDIG KAMPEERAANBOD

Ontdek de vrijheid van reizen met de camper, het comfort van een eigen caravan of ga op avontuur met een (dak)tent. Op Caravana kom je in de vakantiestemming!

  • PRIMEURS EN NOVITEITEN

De laatste camper- en caravanprimeurs, demonstraties en workshops op het gebied van de kampeertrends en de nieuwste technieken vind je op Caravana.

  • ALLES VOOR JE KAMPEERVAKANTIE

Exposanten presenteren op Caravana een breed aanbod in caravans en campers, vouwwagens, (voor)tenten, kampeeraccessoires en campings uit heel Europa.

Caravana 2024

24-01-2024 – 28-01-2024 10:00 – 17:00 WTC Expo – Fryslânplein/Stadionplein Leeuwarden, Nederland

Website Caravana: caravana.eu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in