Caravan Salon Messe Düsseldorf

Caravan Salon trendsetter voor mobiele reizen is de belangrijkste bestemming ter wereld voor vrienden van de vakantie! En de grootste beurs in zijn soort maakt dit jaar beter. Er is weer zoveel te zien dat alle records weer worden verbroken.

Caravan Salon 2017

Ervaar de ongelofelijke oppervlakte van 214.000 vierkante meter, meer dan 130 caravans en campers merken en meer dan 2.100 voertuigen voor recreatieve doeleinden voor elke smaak en budget. De keuze is internationaal absoluut uniek! “Het hele gebied van mobiele Leisure is nog steeds booming en enthousiaste ongelooflijk aantal mensen. Vrijheid, onafhankelijkheid, verbondenheid met de natuur en vooral de wens om onbekende regio’s en steden zijn de ingrediënten die dit soort vakantie zo boeiend maken. De vraag van de deelnemende bedrijven was zo groot dat ze hun  tentoonstellingsruimte weer kunnen uitbreiden, “zegt Joachim Schäfer, directeur van Messe Düsseldorf GmbH.

Ongelooflijk maar waar: De technologie sector groeit opnieuw krachtig dit jaar! Daardoor  exploiteren de bedrijven die in hal 13 – en nu ook in hal 5 staan. Ook is er voor fans van vouwwagens en tenten een breed scala aanwezig. Naast de deur in Hal 7a is nu de ultieme shopping paradijs voor allerlei accessoires. Mis deze kans niet en sla hier vele koopjes in.
Camperplaatsen

’s Werelds grootste vak- en consumentenbeurs voor recreatie met veel aandacht voor campers en accessoires. Op een naastgelegen terrein (parkeerterrein P1) kunt je met de camper overnachten op prima camperplaatsen te midden van vele honderden andere camperaars hetgeen op zich al een ware belevenis is. De Caravan Salon in Düsseldorf is een leuk evenement waarbij veel camperbezitters uit heel Europa samenkomen.

Leestip:  De Brabantse Caravan Dagen 2024
Wanneer: Vrijdag 25 augustus tot en met zondag 3 september 2017
Locatie: Düsseldorf Exhibition Center
Adres: Messeplatz in Düsseldorf
Openingstijden :Dagelijks van 10.00 tot 18.00. Let op, de eerste dag is alleen voor vakbezoekers.
Entreeprijs: Volwassenen: € 14,-.
Kinderen 6 tot 12 jaar: € 6,-.
Studenten en senioren (65+): € 11,-

Website van Caravan Salon

 

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in