CARAVAN SALON Düsseldorf 2022: ’s werelds grootste keuze

Van 26 augustus t/m 4 september 2022 opent CARAVAN SALON haar deuren voor het caravaning-hoogtepunt van het jaar in het beurscentrum van Düsseldorf.

De toonaangevende vakbeurs voor campers, caravans, campers en uitrustingen heeft haar assortiment aanzienlijk uitgebreid in vergelijking met het voorgaande jaar en toont de hele caravanwereld in evenveel hallen als altijd. “We zijn zeer tevreden dat we erin geslaagd zijn om veel nieuwe bedrijven en talrijke repeaters van ons concept te overtuigen. De expositieruimte wordt uitgebreid met drie hallen. Dit betekent dat we de assortimenten van 600 exposanten presenteren op 250.000 vierkante meter in in totaal 16 hallen. CARAVAN SALON is de enige plek waar u het volledige merkenaanbod kunt zien en biedt daarmee een directe productvergelijking die ook alleen bij ons in Düsseldorf mogelijk is. We kijken vol optimisme en verwachting uit naar het evenement van dit jaar”, zegt Stefan Koschke, projectdirecteur Caravanning & Outdoor. In Düsseldorf vinden alle mobiele vrijetijdsliefhebbers zowel voertuighighlights als een enorm portfolio aan accessoires, technische uitrusting, afneembare onderdelen, daktenten, stacaravans, caravan- en kampeeraccessoires, outdoorkleding, reisbestemmingen, campings en camperplaatsen.

Leestip:  EP stemt voor hoger campergewicht met B-rijbewijs
Trend naar individuele en bijna-natuurreizen

“Vakanties met campers en caravans kennen al meer dan tien jaar een enorme en voortdurend groeiende populariteit. De pandemie versterkte vervolgens de trend naar individueel en bijna-natuur reizen”, zegt Daniel Onggowinarso, Managing Director van Caravaning Industrie Verband e.V. (CIVD), en vult aan: “Sinds reizen weer bijna onbeperkt mogelijk is, plannen mensen hun vakantie in volle vaart. Dit betekent dat een bezoek aan CARAVAN SALON des te meer de moeite waard is voor zowel caravanliefhebbers als nieuwelingen, omdat er geen andere plek is waar de bandbreedte van voertuigen en accessoires zo breed is en producten op zo’n hands-on manier kunnen worden ervaren.

Nieuw: Preview Day op eerste vrijdag

Voor het eerst zal de eerste vrijdag dienen als Preview Day. Naast mediavertegenwoordigers en vakbezoekers kunnen exposanten ook eindgebruikers uitnodigen om op die eerste dag het beursterrein in een rustige sfeer te verkennen. “Met deze optie willen we de eerste vrijdag van de beurs verder ontwikkelen en tegelijkertijd onze exposanten toestaan ​​hun kopers selectief uit te nodigen. Dit creëert een professionele setting voor het bespreken van bestellingen, zakelijke uitwisselingen en netwerken”, legt Stefan Koschke uit.

Leestip:  Family-for-4-uitrusting leverbaar in alle Malibu Vans

Dagtickets kosten 18 euro in het weekend, 16 euro op werkdagen (kortingsticket kost 15 euro in het weekend, 13 euro op werkdagen), voor kinderen (6 t/m 12 jaar) 1-dagtickets zijn 8 euro over de weekend en EUR 6 op werkdagen. Verder is er van maandag tot en met vrijdag een middagkaart te koop voor 10 euro (van 14.00 – 18.00 uur). Preview Dagkaarten voor volwassenen kosten 35 euro (met korting 30 euro) terwijl kinderen 8 euro betalen.
Kijk voor actuele informatie en nieuws op www.caravan-salon.de.

 4.5/5 (4)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in