Caravan Salon breidt het aanbod uit met reizen, natuur en outdoor

Integratie TourNatur in CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2021 – CARAVAN SALON breidt het aanbod uit: Reizen, natuur en outdoor vullen het portfolio aan. Meerwaarde voor outdoor-fans met de nieuwe segmenten: Equipment & Outdoor – Travel & Nature.

Het gevoel van grenzeloze vrijheid: wandelen, trekking, klimmen, mountainbiken of skiën wordt met een eigen camper, kampeerbusje of caravan een heel bijzondere ervaring. Deze onafhankelijke vorm van reizen, gecombineerd met activiteiten in de vrije natuur was nog nooit zo populair en weerspiegelt het verlangen van mensen naar individuele reismogelijkheden. Deze trend, in combinatie met de zekerheid van het reizen met een eigen verblijf, is tijdens de pandemie nog sterker geworden, en de caravaning-branche rekent dan ook voor dit jaar met een verder groeiende interesse.

Nieuw vorm

Voor Messe Düsseldorf als organisator van CARAVAN SALON en TourNatur, is het synergie-effect voldoende reden om dit samenspel van caravaning en outdoor-activiteiten in de opzet van de beurs nieuw vorm te geven.

Leestip:  NKC - Caravan Salon in Düsseldorf goedbezocht

Projectleider Stefan Koschke licht toe: “Mensen, die hun vakantie in een camper of caravan doorbrengen, houden uiteraard ook van activiteiten en sporten in de buitenlucht. Afgelopen jaar vonden zij op TourNatur gedurende drie parallel aan CARAVAN SALON lopende beursdagen een passend aanbod. Binnenkort zullen de reis-, natuur- en outdoor-thema’s alle tien de beursdagen aan bezoekers gepresenteerd worden. Bovendien zal het portfolio van TourNatur geheel in de themawerelden Equipment & Outdour en Travel & Nature in CARAVAN SALON worden geïntegreerd.”

Ten gevolge hiervan presenteren vanaf dit jaar de aanbieders van caravaning- en campingtoebehoren en outdoor-kleding en -uitrusting hun aanbod samen met de hierboven genoemde nieuwe themawerelden. Tevens laten de segmenten caravaning- en outdoor-toerisme hun bijzondere bestemmingen gemeenschappelijk aan het publiek zien.

CARAVAN SALON DÜSSELDORF 2021Ook in 2021 toont CARAVAN SALON DÜSSELDORF weer ’s wereld grootste keuze aan nieuwe campers en caravans. De bezoekers kunnen zich op een omvangrijk aanbod en het gehele voertuigenspectrum van compacte kampeerbusjes en familievriendelijke caravans en campers tot aan ruime luxe-voertuigen verheugen. Het aanbod wordt gecompleteerd door het segment Technology & Components, waarin de Europese en internationale industrie voor toebehoren en toeleveranciers zich uitgebreid presenteren.

Leestip:  Va­kan­tie­beurs 2024

Geïnteresseerde producenten, handelaars, regio’s en campings kunnen zich hier – www.caravan-salon.com/application – voor CARAVAN SALON 2021 aanmelden.

Gerelateerde artikel: Caravan Salon 2020

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in