Campingwelt Brixen vlakbij de legendarische Kitzbühel

Ze verheugen zich er op, je in Campingwelt Brixen te mogen begroeten! Hier blijft geen wens onvervuld en zowel in de zomer als in de winter vindt je hier veel afwisseling en plezier.

Camping Brixen ligt in een idyllische landschap op slechts 12 kilometer van de legendarische Kitzbühel.
In de zomer lokken de Kitzbüheler Alpen niet alleen om te wandelen, maar ook om te mountainbiken en voor vele andere activiteiten. In de winter is dit het ideale startpunt voor skiërs. De camping ligt midden in één van de grootste verbonden skigebieden in Oostenrijk.

Bistro is het trefpunt voor alle kampeerders

Met de typische “Stuben” en de ruime bar is “The Campers” een geliefd trefpunt van hun gasten. Hier kun je genieten van diverse Tiroler en international gerechten. Koud drinken en koud bier zorgen ervoor dat je extra van de avonden in het restaurant kunt genieten, zowel in de winter als in de zomer. Daarbij kun je hier in de ochtend ontbijten, of jouw eigen brood kopen voor een ontbijt thuis. Met andere woorden, je kunt hier jouw dag goed beginnen en goed afsluiten.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen
Sanitair

Ze hebben twee gebouwen met moderne installaties. Hygiëne en netheid zijn belangrijk voor hun. Beide sanitairgebouwen zijn modern uitgerust. De plaatsen zijn zo gekozen, dat je geen al te lange weg hoeft af te leggen.

Website Campingwelt Brixen: www.camping-brixen.at

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in