Camping De Kleine Wolf Overijsselse vechtdal

Camping de Kleine Wolf ligt midden in de bossen van het mooie Overijsselse Vechtdal. De camping ligt op een terrein van 28 hectare, en grenst aan ruim 80 hectare bos in eigen beheer. Naast de camping liggen gemeentebossen, wat onbegrensde mogelijkheden biedt tot wandelen, fietsen en andere buitensporten!

Camping van het Jaar 2020

De ANWB Camping van het Jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Kampeer en Caravan Kampioen (KCK), het grootste kampeermagazine van Europa. Kampeerders konden bij de Camping van het Jaar 2020 verkiezing hun favoriete camping inbrengen, wat er toe geleid heeft dat Camping de Kleine Wolf samen met tiental andere Europese campings op een longlist werd geplaatst in de categorie fijnste gezinscamping. Camping de Kleine Wolf

Activiteiten

Op Camping de Kleine Wolf speelt leeftijd geen rol; met een breed scala aan activiteiten is er altijd wel iets leuks te beleven voor jong en oud! Ga lekker vissen, beleef waterpret in het zwembad of bezoek de overdekte speelhal op de minder zonnige dagen. Tevens heeft de camping een dolenthousiast en onvermoeibaar recreatieteam, dat tijdens de weekenden en de schoolvakanties een uitgebreid recreatieprogramma aanbiedt voor alle leeftijden.

In de omgeving van de camping

Moegespeeld en uitgewandeld op de camping? Op nog geen half uur afstand van de camping liggen o.a. bekende attractieparken als Attractiepark Slagharen en Avonturenpark Hellendoorn. Ook is een uitstapje naar een van de gezellige stadjes Ommen, Hardenberg of Dedemsvaart een uitstekend idee! Met een ruim winkelaanbod, veel terrasjes en tal van zomeractiviteiten is het goed vertoeven in de diverse Vechtdal gemeenten.

Leestip:  Vakantiepark gelegen midden in de Gelderse bossen
Faciliteiten op de camping

De camping heeft een tal aan faciliteiten. Er is aan iedereen gedacht! Zo beschikt de camping over een spetterend overdekt zwembad met glijbaan en een buitenzwembad dat verwarmd is door zonnecollectoren. Kids kunnen roeien en spelen in de zwemvijver op de camping, gasten kunnen hun hengel uitslaan bij de visvijver van 1 hectare groot of een potje midgetgolfen met het hele gezin. Er zijn in totaal ruim 25 speeltuintjes op de camping te vinden. En dit is slechts een kleine greep uit alle faciliteiten die de camping haar gasten biedt!

Website de Kleine Wolf

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in