Camping Wedderbergen verrassend

Camping Wedderbergen met overdekte zwembad en grote speeltoestel (nieuw!), de ruime comfortplaatsen aan het water en het spectaculaire (tiener-)animatieprogramma maakt dit familiebedrijf tot de ideale vakantiebestemming in eigen land.

Camping Wedderbergen

Dinopark Tenaxx, Vestingstad Bourtange, Groningen stad en Wildlands Adventure Zoo zijn vanaf dit park zeker een bezoekje waard. Daarnaast zal regio Westerwolde je ook absoluut verrassen vanwege het vele visrijke water en de talloze vaar-, fiets- en wandelroutes.

“Ik wist niet dat Groningen zo mooi was” is dan ook een veel gehoord compliment van gasten die hun camping en regio voor het eerst hebben bezocht! Kom je het zelf ook ontdekken in 2018?

Wandelen en Fietsen

Voor een fiets- en/of wandelvakantie in de natuur denk je misschien niet gelijk aan Groningen. Maar de natuur in Groningen zal je zeker verrassen! Er zijn maar weinig gebieden in Nederland die zó rijk bedeeld zijn met variërende en uiteenlopende landschappen, bossen en natuurgebieden als Westerwolde.

Overdekt zwembad

Leestip:  Vakantiepark Schouwen is leuk voor de hele familie

Hun unieke overdekte zwembad staat al 2 jaar achter elkaar in de internationale top 10 van Zoover! Het verwarmde bad heeft o.a. een bubbelbank, grote buisglijbaan, stroomversnelling en speciale onderwater LED verlichting!
Het gebouw is voor een groot gedeelte van glas en met mooi weer schuift niet alleen het dak maar óók de muur open, zodat je volop van de zon kunt genieten.

Wellness

In dit prachtige wellnesscentrum zijn alle faciliteiten voor pure ontspanning en gezondheid aanwezig. Ga lekker genieten van het weldadige thermaalbad en Stoom & Sole Badhuis, heerlijk wegdromen bij de aangename warmte in de sauna en je als herboren voelen na een ontspannende kuurbehandeling. Laat de drukte van het dagelijkse leven achter je kom eens helemaal tot rust!

Wil je meer weten over camping Wedderbergen

Leestip:  anwb: Vakantie blijft ook dit jaar belangrijk

 

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in