Camping Waterschap op 12 km van Antwerpen

Camping Waterschap is al sinds de jaren ’70 een begrip in Zandhoven (Viersel) en omstreken. Dit jaar melden zij met trots de uitbreiding met nieuwe staanplaatsen. Ondertussen beschikt de camping over WIFI internet en ook dit jaar weer EXTRA nieuwe staanplaatsen. Elke vaste plaats heeft drinkwater en aansluiting op de riolering. De tentweide werd verder uitgebreid. U kan vanaf heden ook splinternieuwe staancaravans kopen of huren!

Aanbod en mogelijkheden

Je kan op camping Waterschap terecht op de doortrekkersplaatsen met jouw mobilehome en caravan. Voor tentkampeerders hebben wij een riante tentenweide ter beschikking. je kan jaarplaatsen huren gaande van 100m2 tot 200m2.

Faciliteiten
  • Wasplaatsen met spiegel
  • Wasplaats kleding
  • Afwasplaats voeding
  • Toiletten (ook voor mindervaliden)
  • Douches (betalen met muntmachine)
  • Stroomvoorzieningen
  • Drinkbaar water
  • Parkeerplaatsen
  • Er zijn 35 plaatsen op onze camping waarvan 20 vaste en 15 voor door trekkers.
Leestip:  Europa-Park: nieuwe shuttledienst verbindt camping met Rulantica
Omgeving Camping Waterschap

Op 12 km van Antwerpen, gelegen in het groen aan de Watersportlaan bij het Albertkanaal in de Vlaamse Kempen, is het de plaats bij uitstek om talrijke fietsroutes te ontdekken en zich uit te leven in verschillende watersporten

Winkels en Horeca

Geen zin om te koken? Dan vindt je op wandelafstand een voortreffelijk restaurant. Heb je daarentegen een tekort aan keukeningrediënten, dan ben je slechts enkele stappen verwijderd van de plaatselijke kruidenier.

Extra inspanningen voor jouw veiligheid!

De uitbaters hebben alweer hun beste beentje voorgezet en ervoor gezorgd dat Camping Waterschap extra beveiligd werd. De twee sterren die ze draagt meer dan waard. De camping wordt nu afgesloten met een slagboom en enkel campinggasten met toegangskaart kunnen op het terrein.

Ze rusten niet op onze lauweren

En waarom zouden we niet voor 3 sterren gaan? Er is namelijk niets dat ons tegenhoud de camping nog beter uit te rusten dan hij al is en nog verder te moderniseren.

Leestip:  Camping Weltevreden - Het hele jaar genieten aan de Zeeuwse kust
 3/5 (1)

Wat is je waardering?

1 REACTIE

  1. Hoe dikwijls ik al getracht heb, alle uren van de dag, om iemand van het bureel aan de telefoon te krijgen van camping “Waterschap”, is niet te vatten. 13 X gebeld op het vaste en mobiele nr. NOOIT antwoord of eens terug gebeld te worden, noppes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in