Camping Um Gritt in het dal van Bourscheid

Camping Um Gritt ligt in het hartje van de Ardennen, in het dal van Bourscheid gelegen aan de oever van De Sûre. De camping opgericht in 1971 staat al jaren bekend om zijn mooie natuur, prachtige wandelroutes, viswater en vooral de rust die er heerst.

Omgeving

De groene vallei ligt aan de voet van de burcht van Bourscheid. Een indrukwekkende, natuurlijke omgeving. Het uitzicht op het kasteel is fantastisch. Ook via “point de vue Gringlay” heeft u een prachtig uitzicht op Camping Um Gritt en de burcht Bourscheid.

Activiteiten

Voor degene die graag een hengeltje uitgooien bent u bij hun aan het juiste adres. In rivier de Sûre kunt je met een vergunning die te verkrijgen is bij de receptie in alle rust vissen. Wil je de natuur verkennen per mountainbike? Dat kan natuurlijk ook! Zij beschikken over een aantal mountainbikes. Ook kunt je bij hun terecht voor wandelkaarten. Mocht je het wat hoger willen opzoeken zijn er in de zomer vanaf “point de vue Gringlay” paragliding vluchten. Op de camping zal in het hoogseizoen een animatie programma zijn. Ook kunnen de kinderen spelen in onze speeltuin!

In onze brasserie kunt u terecht voor een kleine kaart en ijsjes! Ook voor het afhalen van friet met Nederlandse snacks en pizza’s bent je bij hun goed. Dit jaar kunt je natuurlijk ook weer de Tour de France onder het genot van een Luxemburgse Bofferding bier bewonderen in onze brasserie.

Nieuw op deze camping is de Easy Be afwasservice. Hun gasten krijgen een afwasmandje
en per dag een muntje om de vaat te doen, in 5 minuten schoon en droog! Het bespaart
je veel tijd, en het is ook nog milieuvriendelijk!

website Um Gritt

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *