Camping Torre La Sal 2 ideaal klimaat

0

Camping Torre La Sal 2 vanwege een ideaal klimaat, het hele jaar geopend Camping Torre La Sal2 is een familiale camping omringd door veel groen en gelegen aan het strand van de Middellandse zee, aan de Costa de Azahar, 3km ten noorden van het toeristische badplaatsje Oropesa del Mar en vlak bij het natuurpark Prat de Cabanes.

Tevredenheid voor iedereen is een garantie! De Camping is volledig verkaveld, zodat alle accommodaties en plaatsen zijn afgebakend door hagen. Door de moderne uitrusting en de verschillende diensten die zij aanbieden, samen met ons entertainment programma, zal iedereen zich prettig voelen. Welkom bij Torre La Sal’2, ze doen er alles aan om jou gelukkig te maken!

Het strand en de zwembaden

De Camping heeft 2 directe uitgangen naar een fijn zandstrand aan de Middellandse zee. Ideaal voor kinderen door het rustige en ondiepe water. El Torre La Sal´2 heeft 3 zwembaden, enkel toegankelijk voor de klanten van de camping. Alle 3 zijn voorzien met comfortabele ligbedden.

  • Een zwembad in Caribische sfeer met strandbar, waterattracties, fonteinen, jacuzzi’s en een zone met schaduw om te rusten.
  • Het Torsal zwembad, een tropische omgeving met waterattracties en een kindergedeelte voor kinderen.
  • Het overdekt zwembad voor de wintermaanden, net naast het restaurant gelegen. Dit is het meest sportieve : hier kan men gedurende heel het jaar aquagym, waterpolo en volleybal beoefenen.
Sporten in Torre la Sal´2

Buiten het feit dat ze gelegen zijn in een omgeving die uitnodigt om te sporten zoals lopen, wandelen, fietsen,enz..heeft deze camping verschillende sportinstallaties. Een voetbalveld met kunstgras en tribune, tennis en frontonvelden (kaatsmuren), 2 paddle en 2 petanque terreinen, Agorespace, dit is een multi-sport terrein waar je volleybal, basketbal, badminton, voetbal, enz….kunt beoefenen.

In de zomer worden er dagelijks sportieve evenementen georganiseerd zoals boogschieten, pingpong,er is ook een openlucht Gym met een 12-tal toestellen, een volledig uitgeruste gym (binnen) waar ook een kleine spa te vinden is, spinning en gap klassen, een recent geopende minigolf met 18 holes en een ruimte in openlucht La Carpa waar men zumba, yoga, pilates en danslessen kan volgen en in het zwembad naast het restaurant, overdekt in de winter, kan men verschillende ploegwatersporten beoefenen zoals waterpolo, volleybal en aquagym.

Sanitair

De Camping beschikt over 6 sanitaire blokken met wasbakken. Ook is er aan de kinderen en baby’s gedacht en er zijn volledig aangepaste ruimten voor mindervaliden. Om jou verblijf zo aangenaam mogelijk te maken beschikt de camping over 3 CamperClean stations waar je het chemisch toilet van je caravan of mobilhome kan leegmaken en reinigen.

Supermarkt, restaurants en bars

Restaurant TorreLaSal2 gelegen in het midden van de camping vlak aan één van de zwembaden, met dagmenu’s of à la carte, gespecialiseerd in ambachtelijke pizza´s. Ook kan men hier eten afhalen, waaronder Paella.

Restaurant Cabaña Beach, hier kan men Pannenkoeken en ijsjes verkrijgen, gelegen aan het strand, met dagmenu’s of a la carte, en ook hier kan men eten afhalen, zoals Paella.
Bovendien heeft de camping de Chiri Bar aan het zwembad, waar je kunt genieten van een frisdrank, biertje of mojito in een Caribische sfeer en de Chiri Golf aan de minigolf in het midden van de sportinstallaties.

De Camping heeft een supermarkt vlak aan de ingang met een zeer breed assortiment aan producten en kampeermateriaal, een bakker, groetenzaak en krantenwinkel, bovendien is er een “churrería” tijdens het hoogseizoen. Op minder dan 1km van de camping is er een grote supermarkt ( Mercadona ) en verschillende winkelcentra.

Wil je meer weten over camping Torre La Sal 2

 

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *