Pop-up camping Tijdloos, de grootste chill out van 2020

0

Op de pop-up camping Tijdloos kampeer je tussen de bomen rondom het mooie Ermerstrand in Drenthe. De gasten worden geïnspireerd om een comfortabele en persoonlijke omgeving te creëren, die als een tweede thuis voelt. Vergeet daarom niet je fotolijstjes, droomvangers en lievelingsknuffels mee te nemen!

Er zijn kampeervelden voor zowel families als volwassenen ingericht. Zo kan iedereen gerust zijn eigen ritme bepalen. Het terrein is professioneel ingericht om je verblijf zo veilig en comfortabel mogelijk te maken.

Tijdloos is een concept uit het creatieve hart van ID&T, de makers van onder andere Mysteryland, Q-dance, Welcome to the Future, Amsterdam open Air, en Multigroove. De afgelopen maanden hebben ze hun passie en liefde voor inspirerende avonturen op een nieuwe manier kunnen ontdekken. En zo was Tijdloos geboren; de grootste chill out van 2020!

Leestip:  Recreatiepark Camping Midden op ’t Landt rustiek gelegen

Samen met kunstenaars, vrije geesten en mooie paradijsvogels vertrekken ze deze zomer op een avontuur zonder grenzen die je creatieve hart harder laat kloppen.

Accomodaties

Op camping Tijdloos kun je je eigen tent of caravan meenemen maar er zijn ook diverse soorten tenten en chalets die al compleet ingericht gehuurd kunnen worden.

Tijdloos is een plek om te relaxen, te ontdekken, en de vrijheid te vieren. Vijf weken lang hebben ze de eer om 20 hectare aan stranden, velden, eilanden en bossen om te toveren tot een kleurrijke speeltuin voor alle leeftijden.

  • Geen verantwoordelijkheden
  • Geen afspraken
  • Geen wekker
  • Geen agenda’s
  • Geen schema’s
  • Geen vaste tijd voor ontbijt, lunch of diner
  • Geen bedtijd

Laat je klok en drukke agenda thuis en kom mee op de intieme reis naar het nu!

Leestip:  Recreatiepark De Lucht een prachtig vakantiepark

Activiteiten

Zwemmen, waterskiën, yoga, meditaties, sjamanistische ceremonies, creatieve workshops, kunstinstallaties en nog veel meer! Het complete programma vind je hier.

Camping Tijdloos is geopend van 10 juli tot 17 augustus 2020

Vanaf 9 juni 12.00 uur kan je je Tijdloos week (vrijdag t/m vrijdag), midweek (maandag t/m vrijdag) of weekend (vrijdag t/m maandag) boeken via de website.

Check-in tijd: vanaf 16.00 uur
Check-out tijd: tot 11.00 uur

Website: www.wij-zijn-tijdloos.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in