Camping ’t Riviertje bij het prachtige riviertje de Angstel

0

Anja en Wim Verhoef zijn samen met hun 4 kinderen de 5e en 6e generatie die werkzaam zijn op deze boerderij. Hun oudste zoon Jan-Willem woont samen met zijn vrouw Marjo en hun kinderen ook op de boerderij. Samen hebben ze een melkveebedrijf met ongeveer 80 melkkoeien en een zorgboerderij. De boerderij staat vrij in de polder en het is hier heerlijk om te wonen.

Door de jaren heen hebben zij zich ontwikkeld tot 50+ camping, het is een heerlijk rustige camping.

Je kan van dichtbij meemaken hoe het er aan toe gaat op de boerderij. Koeien die gemolken worden, kalfjes die gevoerd worden en vooral zien hoe ze geboren worden. Het gras wordt gemaaid en opgeslagen voor het winterseizoen en ze hebben kippen. Ze staan altijd klaar om uitleg te geven over hun werk.

Leestip:  Camping Delle Rose in de groene Nervia Vallei

Je kan heerlijk zwemmen, roeien en vissen in de prachtige rivier de Angstel. Op de camping is een blokhut ‘De Boerenkamer’ waar je verse eieren, ijsjes, afbakbroodjes en koffie kan kopen. Er ligt een leesmap, krantje en allerlei informatie.

Redenen om op Camping ’t Riviertje te kamperen:

  • Prachtige omgeving in het Groene Hart
  • Zwemmen op de camping in buitenwater
  • Goede sanitaire voorzieningen
  • Wandel- en fietsroutes te verkrijgen
  • Gezellig dorpscentrum met veel winkels en op elke donderdag een weekmarkt
  • Leuke restaurantjes met terras
  • Mogelijkheid tot kano huur
  • Binnen 15 minuten in het centrum van Amsterdam, met auto of trein
  • Recreatiegebied Vinkeveense Plassen, Hoge Dijk, Gaasperplas met zandstrandjes op fietsafstand
Camping ’t Riviertje boerderij
Ligging

Camping ’t Riviertje ligt achter de boerderij de Schimmelpenninck Hoeve in het landelijke Baambrugge. Gelegen aan de Horn, een landweg die Abcoude en Baambrugge verbindt. Ondanks dat de rijksweg A2 op 1,5 kilometer afstand ligt, heerst er op de camping vooral landelijke rust.

Leestip:  Recreatiepark De Lucht een prachtig vakantiepark

De camping dankt haar naam aan de Angstel, een riviertje tussen Abcoude en Baambrugge. De Angstel slingert door het prachtige Noord-Utrechtse landschap heen.

Vanaf de camping zijn er een aantal mooie fiets- en wandelroutes uitgestippeld welke voor iedereen geschikt zijn. Ook kan je een kano huren om het landschap vanaf de Angstel te zien. Een unieke ervaring!

Wil je meer weten over Camping ’t Riviertje

 4.7/5 (3)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in