Camping Streefland gelegen in de Gemeente Vlist

Camping Streefland is al jaren in begrip in Gouda en omstreken en is een gezellige, kindvriendelijke familiecamping gelegen in de prachtige en natuurrijke omgeving van de Gemeente Vlist.

De camping wordt beheerd door de familie Streefland. Rob, Gerty en Marjolein Streefland
heten iedereen van harte welkom op hun camping.

Camping Streefland uit Haastrecht
Jaarlijks worden, buiten de standaard avonden in de kantine, tal van speciale activiteiten op de camping georganiseerd. Bijvoorbeeld de Sportdag en de Playbackshow. De middelgrote familiecamping is gelegen in het hart van de polder “de Krimpenerwaard”. Deze camping is er voor jong en oud.
Iets te vieren?
De kantine wordt aangeboden voor vergaderingen of feesten en partijen. Vaak word dit gedaan voor verjaardagen of bruiloften.
Ontbijt service

Zij bieden ook een ontbijt service, waarbij je een heerlijk ontbijt kan samenstellen. Zij zullen vervolgens het ontbijt bij je bezorgen.

Gemeente Vlist

Ook in de directe omgeving van de camping is van alles mogelijk, zo kan men bijvoorbeeld een kanotocht vanuit Haastrecht maken over de rivier de Vlist, die je dwars door het prachtige polderlandschap zal voeren in de richting van Schoonhoven. Het prachtige gebied, waarin de camping is gelegen, leent zich ook uitstekend voor mooie fiets- en wandeltochten.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen
Recreatie

Als je de behoefte hebt om eens naar een gezellige stad te gaan, dan is Gouda, op 5 kilometer gelegen van de camping, ook zeker aan te bevelen. Vanaf de camping is er een mogelijkheid om gebruik te maken van het openbaar vervoer, die je naar Gouda, Schoonhoven of Utrecht brengt. Het plaatsje Haastrecht, dat op 3 kilometer van de camping ligt, heeft ook vele mogelijkheden, bijvoorbeeld diverse winkels, tennisbanen en een verwarmd openluchtzwembad.

Website Camping Streefland: camping-streefland.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in