Camping Spineuse Neufchâteau Belgisch genieten

0

Op deze prachtige natuurcamping in de Belgische Ardennen word je hartelijk ontvangen door Annelies en Ron Marbus. Camping Spineuse is een park op zich, alsof je in de vrije natuur verblijft. De kampeerplekken liggen verspreid over grasveldjes, nooit op een rijtje, er zijn zowel zon- als schaduwplekken.

Iedereen is welkom

Trekkers op doorreis, gezinnen en ook de hond. Voor je hond hebben ze zelfs speciale uitlaatpaden aangelegd. Kinderen kunnen zich naar hartenlust uitleven zonder dat de rust verstoord wordt.

De camping is van alle gemakken voorzien en er is genoeg te doen. Zo is er onder meer gratis Wifi, een zwembad en andere sportvelden, wandelpaden en een uitstekend restaurant. Vanaf de camping loop je zo het bos in op een van de wandelpaden.

Faciliteiten

Op deze 3-sterrencamping bieden ze alle voorzieningen om ontspannen van je vakantie te genieten zonder dat je je een moment hoeft te vervelen. Er is van alles te beleven op de camping en in de omgeving. Ondanks dat de natuurcamping is gelegen in de bosrijke Ardennen, hoef je op de camping niet te survivallen. Tijdens je verblijf ben je van alle gemakken voorzien. Er is modern en schoon sanitair dat bij kouder weer verwarmd wordt. Geen gedoe met muntjes, je doucht bij ons gewoon gratis. Er zijn was-, droog- en strijkvoorzieningen en natuurlijk warm water voor de afwas. Omdat we begrijpen dat je graag contact houdt met het thuisfront, maak je gratis gebruik van ons wifi-netwerk.

Elke ochtend hebben zij vers gebakken brood voor je en kun je tegelijk de krant meenemen. Laat je het koken liever aan een ander over tijdens de vakantie? Geniet in onze gezellige bistro of op ons zonnige terras van smakelijke snacks en ijs, een Belgische biertje of een overheerlijk diner. Mensen uit de wijde omgeving rijden zelfs om voor onze biefstuk!

Leestip:  Camping De Reenert zonder stress – zonder kleding

Voor de jeugd hebben we op ons eiland in de visvijver een gezellige plaats ingericht voor een kampvuur. Gedurende de zomermaanden wordt er regelmatig een barbecueavond georganiseerd. Je hoeft zelf niets te doen, alleen een bord vol scheppen en genieten van een heerlijk stukje vlees.

Website Spineuse

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here