Camping Skåbu Hyttegrend aan het Olstappenmeer

Bent u op zoek naar een goed uitgangspunt voor een vakantie in de directe omgeving van de schitterende natuurgebieden: Jotunheimen, Rondane of Peer Gynt.

Skåbu Hyttegrend biedt u compleet ingerichte vakantiewoningen en een ruime camping gelegen aan het Olstappenmeer. De camping vormt een prima uitvalsbasis voor een zomer- of wintervakantie in een overweldigende natuur. Vanuit Skåbu Hyttegrend kunt u allerlei activiteiten in de schitterende omgeving ondernemen.

Skåbu Hyttegrend is het hele jaar geopend en ligt zeven km buiten Skåbu, aan het begin van de fameuze Jotunheimweg. Skåbu is het hoogst gelegen (900 moh) permanent bewoonde dorp van Noorwegen.

De camping

 ervaar de ultieme rust, Ze bieden ruime plaatsen voor tent, camper en caravan
gelegen aan het prachtige Olstappenmeer. Er zijn goede sanitaire voorzieningen
speelmogelijkheden voor de kinderen.
Geniet van de prachtige natuurgebieden zoals Jotunheimen, Rondane en Peer Gyntvegen want deze zijn binnen handbereik. Ca. 90 km ten noorden van Lillehammer en ca. 85 km ten zuidoosten van Lom.

Activiteiten

 De camping verhuurt enkele fietsen (met bijbehorende helmen en reflectiehesjes). je kunt vanaf de camping een aantal mooie fietstochten maken. Een leuk voorbeeld is het rondje Olstappenmeer (16 of 22 kilometer) waar u vanaf de overkant de camping ziet liggen…Natuurlijk zijn er ook voor de meer geoefende fietser/mountainbiker mogelijkheden om een langere tocht te rijden of over zwaar terrein. Je kan navraag doen bij de receptie naar mogelijkheden en tips.

Leestip:  Camping De Houten Paardjes in de duinen bij Rockanje

Ook op de camping zelf zijn er recreatiemogelijkheden, zoals een potje tafeltennis of lekker relaxen in of aan het meer. Voor de kinderen is er een trampoline, een speeltuin en er zijn klimmogelijkheden. Ook als het weer wat minder goed is kunt je terecht in de algemene ruimte voor het voetbalspel of een potje dart.

Kom je naar Skåbu Hyttegrend dan kun je genieten van een heerlijk verblijf en ervaar een onvergetelijke vakantie in de echte natuur, waar de stilte hoorbaar is.

Website Skåbu Hyttegrend

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in