Camping Sandaya heeft een aanbieding voor senior 50+

Ouder zijn dan 50 jaar is een buitenkans! Ontvang korting op uw volgende verblijf in stacaravan of op een staplaats buiten juli en augustus. Naast de korting ontvangt u de huur van een barbecue cadeau, u hoeft alleen nog maar de worstjes te kopen.

Geniet op een van onze 8 campings in Frankrijk en Spanje van een ontspannende vakantie buiten het seizoen. U verblijft in een comfortabele, gezellige cottage of op een comfortabele staplaats In de lente of de „indian summer“ geniet van prachtige vakantiedagen.

De 4- en 5-sterrencampings van Sandaya liggen in de mooiste regio’s van Frankrijk of aan de Costa Brava in Spanje. Geniet in een van onze 11 campings in de Provence-Alpes-Côte d’Azur, Languedoc-Roussillon, Aquitaine, Normandië, Bretagne, Parijs en Catalonië. Sandaya is een internationale groep en eigenaar van al zijn campings, daarom doen ze er alles aan om van uw vakantie een onvergetelijke ervaring te maken.

Sandaya

Uw Promotie :
•25% korting op uw verblijf in een accommodatie of op een staplaats buiten juli en augustus.
•De huur van een barbecue GRATIS (waarde € 6,5/dag)als deze niet standaard op uw staplaats aanwezig is.

SEN016

Niet cumuleerbare aanbieding, geldig buiten juli en augustus voor een verblijf van minimaal 3 nachten. De korting wordt toegepast op voorwaarde dat de promotiecode SEN016 bij online reservering is ingevuld of duidelijk is vermeld aan de medewerker bij telefonische reservering. Deze aanbieding is niet van toepassing op reeds gereserveerde verblijven. De korting wordt definitief toegepast na presentatie van een identiteitsbewijs waaruit blijkt dat een van de deelnemers 50 jaar of ouder is op het moment van het verblijf, en verblijft op de staplaats of in de accommodatie waarop de korting van toepassing is. In geval de houder van de reservering niet in staat is dit aan te tonen, moet hij of zij het bedrag van de onterecht verstrekte korting terugbetalen.

Website Sandaya camping Aanbieding voor senior 50+

print
Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *