Camping Rotandorp een rustige kleinschalige camping

Rustige SVR camping op de grens van Drenthe en Friesland – Camping Rotandorp is een kleinschalige camping in het bosrijke deel van Drenthe en Friesland. In het voorseizoen ben je als rustzoekers hier helemaal op jouw plek. Overdag wandelen, fietsen en de omgeving Drents Friese Wold verkennen en de avond doorbrengen bij de caravan.

Het is een kindvriendelijke camping, tijdens de schoolvakanties beleef je hier als gezin met jonge kinderen een heerlijke en rustige vakantie. ’s Ochtends een krantje uit de kantine, lekker niets doen, spelen en meedoen aan allerlei activiteiten of zwemmen in de omgeving. Camping Rotandorp heeft voor iedereen wel iets in huis.

Hou je van kamperen en natuur maar wel op een rustige camping?

In Nederland zijn er vele verschillende campings te vinden. Groot tot klein en drukke tot rustige campings. Ben je opzoek naar een rustige kleinschalige SVR camping tussen Drenthe en Friesland midden in de natuur? Een camping die geschikt is voor gezinnen met jonge kinderen of ouderen? Camping Rotandorp is dan de geschikte camping voor je.

Leestip:  Camping De Duinpan Ontdek en geniet - vakantie aan de kust

Mooi kampeerplekken met veel groen

Hun rustige en gezellige camping heeft ruim 70 plaatsen van 120 vierkante meter, verdeeld over acht gevarieerde en beschutte veldjes. Op het terrein tref je veel groen aan. Dat betekent ook dat er veel vogeltjes zijn. De veldjes zijn goed onderhouden, hebben een prima grasmat en de drainage zorgt er voor dat je droge voeten houdt. Op jouw plekje mag één auto bij tent of caravan staan. Als je met jouw camper wilt kamperen zijn deze veldjes geschikt voor een camperplaats. Op de website vind je een plattegrond en zoek een plekje dat bij je past.

Camping Rotandor

De camping is gelegen in een fantastische omgeving, o.a. Nationaal Park Drents Friese Wold. Heeft uitgebreide speelvoorzieningen, Wifi en kabel tv mogelijk op een aantal plaatsen. Er is een gezellige kantine met terras, lekkere verse broodjes (in het hoogseizoen). Verlicht terrein, beveiligd met slagbomen. Vanaf de camping is zwembad en natuurbad op 4 km. afstand. Wil je voordelig kamperen? Bekijk eens hun arrangementen of seizoenplaatsen.

Leestip:  Naakte waarheid Spekberg: Wij zijn geen nudistencamping

Website Camping Rotandor: campingrotandorp.nl

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in