Camping Rissbach in Traben-Trarbach​

Camping Rissbach is direct aan de oever van de Moezel gelegen. Deze unieke omgeving leent zich bij uitstek voor fietsers, wandelaars en watersporters. Rondom liggen de mooie wijngaarden in een excellent wijngebied, er zijn volop wijnproeverijen en wijnfestiviteiten. Door de centrale ligging van Traben-Trarbach, kunt u vanaf de camping alle bekende dorpen, steden en bezienswaardigheden zoals Koblenz, Cochem, Bernkastel en Trier bekijken. Dit gebied grenst ook aan de bekende vulkaan eifel.

Zorgeloos genieten.
Camping Rissbach ligt direkt aan de moezel en heeft de mogelijkheid boten in en uit het water te halen. Er is een groot, schoon en modern sanitair gebouw met behinderte afdeling, een afwaslokaal, was,- en droogmachines, een stort en reinigingsplaats voor chemische toiletten. De plaatsen zijn ruim opgezet ( 90 – 120 m2 ) en hebben allen stroomaansluitingen ( 6 Amp. ) ook drinkwater aansluitingen zijn in de direkte nabijheid.

Leestip:  EK voetbal - van de camping tot het stadion

Activiteiten
In het seizoen worden iedere dag activiteiten voor de kinderen aangeboden die vaak aan het weer worden aangepast. De activiteiten zijn er voor kinderen als ook voor tieners. Op de camping zijn 2 verwarmde zwembaden, één van 120 diep en 600 rond en een van 40 diep en 600 lang. De zwembaden zijn afhankelijk van het weer van juni tot september geopend. Verder kan uitstekend gezwommen worden in het grote bad; de moezel. Direkt naast de camping kan er op de moezel gewaterskiet worden. In het seizoen wordt er met banden over de moezel gesleept, top voor waterfans!

In Traben-Trarbach is ook een overdekt zwembad met thermaal bronwater, sauna´s, massage en whirpool. Op 5 km. is er een groot openlucht zwembad met waterglijbaan, kinderbaden, etc. In Traben-Trarbach en directe omgeving vindt u verder het volgende; midgetgolf, golf, tennis, mountainbiking, klimpark, zweefvliegen, musea, burchten, etc. Natuurlijk beschikt de plaats over een interessant winkelbestand, vele restaurants en de nodige medische verzorging zoals een ziekenhuis, diverse artsen en apotheken. Traben-Trarbach is door zijn centrale ligging zeer goed bereikbaar. Er is een treinstationnetje (niet hoorbaar voor de camping), een busstation en diverse cruise en rondvaartboten die in de stad aanleggen. De afstand van Camping Rissbach tot het centrum is 2 kilometer, er loopt een wandel,-fietspad vanaf de camping tot in het centrum.

Kamperen op een familiaire camping direkt aan de moezel met volop watersport mogelijkheden.Camping Rissbach ligt temidden van fiets en wandelroutes in het hart van de moezel.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping

Website: Mosel-camping-platz.de

Meer campings in Duitsland

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in