Camping Quinta do Pomarinho in natuurpark Serra de São Mamede

Met een tent Portugal bezoeken is een mooie manier om de gevarieerde Portugese natuur van dichtbij te ontdekken en beleven. Quinta do Pomarinho biedt ruime plekken voor een tent in Portugal. Kamperen is bij hun echt onthaasten en rust, ruimte en vrijheid vinden. Deze natuurcamping ligt tegen de Spaanse grens aan, midden in natuurpark Serra de São Mamede.

Quinta do Pomarinho is een landgoed in Portugal met verschillende vakantiehuizen en een camping waar u zich heerlijk kunt onthaasten of juist een actieve vakantie kunt houden. Onze quinta in Alto Alentejo is landelijk gelegen in midden oost- Portugal. Het natuurpark en omgeving nodigen uit tot een heerlijke vakantie met wandelen, fietsen.

Camping Portugal voor rust, ruimte en natuur

Rust en ruimte is op deze groene camping gewaarborgd vanwege het beperkte aantal plekken. Er zijn 20 zeer ruime plekken beschikbaar zodat de rust bewaard blijft op zowel op het natuur kampeerterrein als op het centrale deel van de camping. De kampeerplekken voor een caravan, camper of tent liggen rondom het Natuurvriendenhuis. Hier vindt je ook het hoofd sanitair, campingwinkeltje (met wifi), zwembadje en meertje. Op het natuurterrein voel je zich als ‘God in Portugal’, met de heuvels van het gebergte Serra de São Mamede dichtbij en de toppen van de Serra da Estrela ver weg.

Leestip:  Droomvakantie in de Drôme

Activiteiten

Op deze camping kunt u verkoeling zoeken in het zwembadje of in het beekje dat over het terrein stroomt en dat uitmondt in een meertje. Vanaf de camping kunt je heerlijk wandelen, fietsen of per auto de Alto Alentejo streek verkennen. Naast diverse actieve of culturele activiteiten kunt je ook heerlijk op de camping onthaasten. Met een goed boek in de schaduw van een olijfboom bent je even helemaal los van normale dagelijkse beslommeringen.

Naast een kampeervakantie in de zomer zorgt het mediterrane klimaat er voor dat u ook aangenaam kunt overwinteren in Portugal op deze camping.

Website Quinta do Pomarinho

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in