Camping Parc La Clusure in Bure (Tellin)

Glooiende heuvels, unieke wouden en pittoreske dorpjes – een paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters, in het hartje van de Ardennen. Camping Parc la Clusure; het vakantiepark waar gastvriendelijkheid de toon bepaalt.

Hoge waardering

Schoon en modern sanitair, een sfeervol restaurant plus grand-café met een gezellig buitenterras, (sportieve) faciliteiten en een origineel recreatie- en buitensportprogramma. Niet voor niets is camping Parc La Clusure bekroond met 4,5 ANWB-sterren (rapportcijfer 9 voor de sanitairgebouwen en een 9,8 voor de algemene indruk).

Zelf kamperen of in een comfortabele accommodatie

Kom je met je eigen caravan, tent, vouwwagen of camper? Of kies je voor het huren van een luxe stacaravan, een comfortabele Bungalenne, een compleet ingerichtebungalowtent of – nog luxer – een lodgetent… Bij camping Parc La Clusure ben je van harte welkom. Samen, met het hele gezin of een gezellige vriendengroep.

Leestip:  Family Resort Kleinenzhof beschikt nu over een belbushalte

Relaxt genieten

De Nederlandse eigenaren Jan en Nympha Jehee hebben Parc La Clusure in ruim 23 jaar uitgebouwd tot een unieke familiecamping die garant staat voor een onvergetelijke
vakantie in de Ardennen. Met een glas wijn op je eigen terras, genieten van je kinderen aan de rand van het zwembad,of dineren in stijl… Het kan allemaal bij Parc La Clusure.

Of juist lekker actief

Door de veelzijdigheid van de camping en de prachtige omgeving verveel je je geen moment. Parc La Clusure is de ideale basis voor rustzoekers, wandelaars, fietsers en buitensporters. Tijdens de Pasen, de meivakantie, Hemelvaart en Pinksteren, de zomervakantie en tijdens de herfstvakantie biedt de camping een uitgebreid recreatie en buitensportprogramma. Maar uniek is dat in mei, juni en september er bijna dagelijks leuke activiteiten voor de kinderen zijn en begeleide wandeltochten, golf clinics en jeudeboules toernooien. Dit alles zal je verblijf in de BelgischeArdennen onvergetelijk maken.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen

Website: www.parclaclusure.be

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in