Camping Montemar in Le Marche

0

Camping Montemar heeft appartementen, B&B kamers en mini camping gelegen tussen de eerste heuvels vanuit de Adriatische kust tussen Pedaso en Montefiore dell’ Aso Le Marche Italië. Na een lekkere dag zee of cultuur happen kun je bij hun een duik nemen in het heerlijk frisse zwembad, een potje voetballen of tennissen op het sportveld. En natuurlijk wordt er ook aan de innerlijke mens gedacht. Uit hun keuken kun je genieten van een goed glas wijn met Italiaanse hapjes, of een lekker drankje of ijsje van de bar.

Camping Montemar

De appartementen zijn volledig ingericht (keuken, badkamer met douche en toilet, koelkast etc.) allen met een prachtig uitzicht. De mini camping heeft 12 plaatsen die standaard voorzien zijn van een eigen elektra- en wateraansluiting. Hun kindvriendelijke appartementen en mini camping liggen op ca. 5 min rijden met de auto van de prachtige kust. De rust van de heuvels, het uitzicht op de olijfbomen, wijnranken en het prachtige nabij gelegen stuwmeer zorgen voor een zeer afwisselende omgeving.

Ze hebben op 2 locaties sanitair voorzieningen met wc’s, warme douches en afwas mogelijkheden. Elke plek op de camping heeft prachtig uitzicht op wijnranken, olijfbomen en de prachtige heuvels van Montefiore dell’ Aso.

Ligging

Al 7 jaar wonen de eigenaren in deze prachtige provincie, Le Marche Italië. Hun harten hebben zij inmiddels verloren aan deze schitterende streek en de gastvrije Italianen. ze hebben ontzettend veel zin om jou een onvergetelijke vakantie te verzorgen aan de prachtige “Riviera delle Palme” (kustlijn van de palmen).

Voor paps en mams

Voor paps en mams een rustige en mooie vakantie? Lees hier wat je kunt doen en tips over dagjes uit in omgeving van Country House en Mini Camping Montemar.

  • Genieten van een goed glas wijn, frisje of biertje met een lekker hapje, onder de veranda, terwijl je oog kunt houden op de kinderen in het zwembad.
  • Tegen een kleine vergoeding willen zij je pendelen naar het strand en weer terug met hun busje, om parkeer irritaties en kosten te voorkomen
  • Een rondje fietsen op mountainbikes (voor €1,- per fiets per uur)
  • Een middagje vissen in het stuwmeer vlakbij
  • Een ochtendje golven op de nabij gelegen Golfclub
  • Gratis WIFI zone

Meer informatie over Camping Montemar

Er zijn nog geen waarderingen opgegeven. Ben jij de eerste?

Wij waarderen je mening!

Laatste update:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *