Camping Mambo-Almamellék in de provincie Baranya

Ben je toe aan een heerlijke vakantie in een zéér mooie omgeving? Je vindt het heerlijk om ’s ochtends gewekt te worden door het gefluit van de vogels en je wordt blij van een ongedwongen en gastvrije sfeer. Je wilt eens naar een ander land dan Spanje, Frankrijk, Oostenrijk, Italië of Kroatië, maar wel genieten van het móóie warme weer? Dan is Camping Mambo-Almamellék in Almamellék, Hongarije écht wat voor jouw.

Camping Mambo-Almamellék

Camping Mambo-Almamellék is gelegen in het historische dorp Almamellék. Dit dorp bevindt zich in de mooi provincie “Baranya” in het Zuid-Westen van Hongarije, gelegen tussen de historische steden Kaposvár en Pécs, op 15 minuten van Szigetvár, nabij de Kroatische grens.
Almamellék is een mooi lang gerekt dorp met ca 500 inwoners. Het dorp wordt omringd door het prachtige Zsélics-natuurgebied. Je kunt hier al wandelend, mountainbiken, paardrijden of vissend genieten van de natuur.

Leestip:  Op avontuurlijke rondreis naar Peru of Chili

De camping ligt midden in het dorp waardoor je als campinggast ook een idee krijgt hoe het leven in een Hongaars dorp is.

In het dorp is een buurtwinkel, een café met terras, een dokterspost en een apotheek. Verder komt hier dagelijks de bakker en ijscoman langs. Voor wie lekker van een partij voetbal houd kan zich uitleven op één van de twee voetbalvelden. Verder zijn er buiten fitness apparaten en een speeltuintje aanwezig in het dorp.

Zwembad en speeltuin

Op de camping kun je een heerlijke verfrissende duik nemen in hun mooie grote zwembad (12,5m x 5,5m), daarnaast kunnen kinderen zich vermaken op o.a. de trampoline, klimrek, schommels en glijbaan.

Zij hopen dat dit je aanspreekt en nieuwgierig maakt naar hun camping en dat zij je mogen verwelkomen op hun camping.

Leestip:  Goede lingerie is een must als je gaat kamperen!

Website Camping Mambo-Almamellék: www.mambo-almamellek.com

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in