Camping Lavanda Blu dicht bij de bergen en dicht bij het strand

0

Geniet en ontdek Italië door middel van een ontspannende vakantie. Kamperen op een biologische lavendel- en olijfolie boerderij in Italië. Er zijn 12 tent plaatsen op deze biologische kleine camping, waarvan 3 plekken beschikbaar zijn voor een caravan. De plekken zijn verdeelt in hun tuin afgescheiden door bomen heggen of tussen de olijfbomen, op verschillende niveaus. Op de meeste plekken kan een extra tentje geplaatst worden. Bovendien is het mogelijk om gebruik te maken van hun gazebo’s in de tuin. Geniet van een familie gevoel het uitzicht en de rust, dicht bij de bergen en dicht bij het strand.

Faciliteiten

Er zijn gescheiden Dames- en Herenbadkamers, iedere ruimte heeft, 2 douches, 2 toiletten, 2 wastafel en 2 afwas spoelbakken.

 • Warm water inclusief
 • Parkeren inclusief
 • Wi-Fi inclusief
 • Reserveringskosten inclusief
 • Camping gaz beschikbaar
 • Informatie beschikbaar over de omgeving
 • 2 parasols te leen
 • 2 mountain bikes te leen
 • Gedurende de zomermaanden is het mogelijk om vers brood te bestellen
 • Wasmachine €6 per gebruik inclusief eco zeep
 • Welopgevoede honden toegestaan €1 per dag, en dienen aangelijnd te zijn.
 • NOTE: Er zijn geen koelkasten voor uw etenswaren. Het is noodzakelijk om zelf een koeler mee te nemen.
Leestip:  Camping Au Chêne Vert voor rustzoekers en natuurliefhebbers

Schaduw: In de tuin is het mogelijk om gebruik te maken van de gazebo’s of voor het huis van de veranda, ook is er nog een schaduw tuin, een kruidentuin allemaal voorzien van tafels en stoelen voor ieders gebruik. Het Agriturismo is hun huis:  Zij wonen en werken hier het hele jaar. Zij hebben dan ook een zee van informatie over de omgeving.

Over de gastheer/vrouw

agriturismo-host-familyDe naam Agriturismo Lavanda Blu’s is gekozen omdat de organisch gerunde familie boerderij naast olijfolie ook lavandel produceerd. Lavanda blu betekend blauwe lavendel.

Jouw gastheer/vrouw, Hans en Elizabetta verbouwen naast de olijolie en lavendel: groenten, kruiden en diverse fruitsoorten. Samen met familie en vrienden hebben zij rondom de boerderij mooie tuinen en zitplaatsjes gecreëerd.

Hans afkomstig uit Noord-Holland heeft een bouwkunde achtergrond. Na een lange zoektocht heeft hij uiteindelijk een mooie plek gevonden in Carassai, Le Marche, een verlaten boerderij waarin hij een B&B en mini camping wilde starten. Gebruik makend van zijn kennis is het verbouwd tot het huidige agriturismo. Hans’s passie is wielrennen en schaatsen en organiseert desgewenst dan ook fietstochten en trainingen voor de gasten.

Leestip:  Kamperen is populairder dan ooit! ondanks de lockdown

Elizabetta geboren in de USA, maar hoofdzakelijk opgegroeid in Italië, heeft als kok en agriturismo-innkeepers-hans-elizabettabinnenhuis architect gewerkt. Zij heeft twee kinderen, Nathaniel die in Amerika woont en Francesca die in Italië woont. Gepassioneerd door de historie van voeding het verbouwen en bereiden hiervan. En is tevens lid van de Italiaanse Slow Food organisatie. Elizabetta verzorgd de maaltijden op de boerderij.

Zij houden van een gemoedelijke, relaxte, huiselijke sfeer waar niets moet en (bijna) alles mogelijk is.

Wil je meer weten over Camping Lavanda Blu

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *