Camping Kallsedets Fjällcenter aan het Juvuln meer

Midden in de overweldigende natuur, meren en berglandschappen ligt ons fjällcentrum met camping, stuga´s, hostel, winkel, benzinepomp en fjällcafe. De kleine familiecamping bestaat uit 25 plaatsen, de meeste gelegen aan en met vrij uitzicht over het meer, het Juvuln. Voor hen die niet met de caravan, camper of tent op pad zijn hebben we 4 compleet ingerichte stuga’s, met eigen douche/wc en keuken, of 6 ruime kamers in ons hostel, te huur. Op de camping en in enkele stuga´s/kamers zijn honden welkom. Geniet in ons fjällcafe van heerlijk vers gezette koffie, belegde broodjes en natuurlijk de Zweedse Kanelbullar. In onze bibliotheek kan je Nederlands boeken en tijdschriften lenen.

Voor een actieve dag kan je bij ons ook een fiets(MTB), roeiboot of kano huren. Bij ons kan je betalen met je (Nederlandse) pinpas/creditcard. Kallsedets fjällcenter is het hele jaar open. De camping is gelegen aan wegnummer 336, een van Jämtlands mooiste wegen. Een mooi alternatief voor iedereen die van Zweden naar Noorwegen wil reizen en de E14 wil vermijden. Kallsedets Fjällcenter is een schitterende plek voor mensen die rust en ruimte zoeken in een overweldigende omgeving.

Leestip:  Camping De Kleine Wereld ver weg van alles

Juvuln meer

Op onze kleine SCR-familiecamping hebben we 25 plaatsen. De meeste plekken hebben schitterend uitzicht over het meer Juvuln. In het Juvuln kan je heerlijk zwemmen, spelevaren of vissen. Niets is heerlijker dan je zelf gevangen forel grillen op een houtvuurtje. We hebben op de camping ook een grill/BBQ die voor onze gasten vrij te gebruiken is. Voor de allerkleinsten is er een speeltuin.

Fasiliteiten

We hebben een beperkt, maar gratis draadloos internet signaal op de camping. Op bestelling hebben we dagelijks verse broodjes. Het servicegebouw ligt centraal op de camping. Hier bevinden zich de, gratis, (familie)douches, toiletten, droogkamer, campingkeuken en afwasplaats met warm water. In de campingkeuken kan je een potje koken, eten en een boekje lezen. Het gehele servicegebouw wordt dagelijks schoongemaakt.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen

Website Kallsedets fjällcenter

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in