Camping Idyll in een oase van rust

Camping Idyll is gelegen in het zuiden van Hongarije aan de rand van het idyllische dorpje Nagyváty. De camping is bereikbaar via wegnummer 6, die loopt tussen de twee historische plaatsen Pécs en Szigetvár, nabij de Kroatische grens. De afslag wordt goed aangegeven,na 2,5km kom je in het dorpje.

De voormalige herenboerderij, met tal van fruit- en notenbomen, een waterput en grote vijver met verschillende eenden soorten, is gelegen in een oase van rust op 2,8 ha prachtige natuur. Het terrein beschikt over 27 toeristische staanplaatsen met elektra, een trekkersveld voor circa 10 tenten en een schoon sanitairgebouw.

Camping Idyll Waar Het Verleden Het Heden Is

Door te kiezen voor een vakantie op deze camping, reis je naar een gebied dat rijk is aan cultuur en ongerepte natuur. Je krijgt de kans om de omgeving en haar bewoners van dichtbij te leren kennen door de ligging aan de rand van het dorpje. Op camping Idyll vindt je geen liefhebbers van massatoerisme, maar pure levensgenieters.

Zij, jouw Nederlandse gastheer en mijn Afrikaans-Nederlandse vrouw, bieden je graag een persoonlijke service en kunnen je de weg wijzen naar het onbekende achterland en indien je wilt veel zaken voor je regelen. Daarnaast geven zij hun gasten graag het gevoel van “vrij” zijn en “thuiskomen.” Er wordt door hun zoveel mogelijk gestreefd om de camping op natuur- en milieuvriendelijke wijze te onderhouden.

Leestip:  Camping Deja Vu Kom, speel, geniet en herinner

Idyll

Er hangt een gezellige, gastvrije en huiselijke sfeer op de camping. Er wordt veel gepraat en gelachen. Deze sfeer schept ruimte om te ontstressen, te ontspannen en te genieten van een onbezorgde vakantie en biedt ruimte en tijd voor jezelf en voor elkaar. Hier wordt men herinnerd aan de oorsprong van het bestaan en kun je de rijkdom die de natuur biedt herontdekken. Als je wilt ga je met een “koffer” vol culturele ervaringen naar huis.

Website Camping Idyll: www.campingidyll.hu

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in