Camping & Herberg Grand Bru in Durbuy

0

Je bent van harte welkom op Camping Grand Bru. ‘Bru’ is prachtig ruim gelegen in het hart van de échte Belgische Ardennen.

Een groene omgeving met rust en kalmte en zuivere lucht om in te ademen. De kabbelende beekjes en moderne voorzieningen. Op de camping zorgen ze er voor dat je heerlijk kunt genieten van je verdiende vakantie.

In de nabije omgeving vind je ruimte keuze aan activeiteiten. Ga op verkenning in naburige dorpen en gehuchten, ontdek de rivieren per kano of ga naar een museum. Even relaxen? Bezoek een van de vele restaurants of proef een lekker biertje uit de streek.

Kom gezellig kamperen bij Grandbru!

Camping Grand Bru beschikt over mooie afgebakende kampeerplaatsen waar je met de auto en caravan/tent terecht kunt, Hun kampeerplaatsen liggen allemaal aan de rand van het bos wat rust en gezelligheid uitstraalt.

  • Kampeerplaatsen gemiddeld 95m2
  • Alle plaatsen hebben standaard een elektriciteitsaansluiting van 10 ampère
  • Watertappunt in de buurt
  • Moderne sanitaire voorzieningen
  • Al vanaf € 18,- per dag voor 2 personen (excl. elektriciteit)
  • De camping is voorzien van 2 toiletgebouwen en een wasserette voorzien van grote 10 kg machines.
Leestip:  Kompas Camping Westende Kom je ook genieten?
Omgeving van Durbuy

Durbuy is de kleinste stad van de Ardennen en kreeg al in 1331 stadsrechten maar tot een echte stad groeide het nooit uit. Totdat het zichzelf tot Kleinste stad van de Wereld uit riep. In de jaren die volgden kwamen vele toeristen naar de mooie stad in de Ardennen door deze slim verzonnen slogan. Vandaag de dag is Durbuy nog steeds één van de belangrijkste plaatsen in de Ardennen en is er van alles te zien en te doen. Ze hebben voor jou Bezienswaardigheden gemaakt zodat je niets hoeft te missen tijdens een bezoek!

Website Camping Grand Bru: www.grandbru.be

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *