Camping Grottes de Han aan de oevers van de Lesse

0

Aan de oevers van de Lesse, op 300 m van de Grotten van Han en het Wildpark, dichtbij het centrum van het dorp, heet de camping “Grottes de Han” je welkom voor een familievakantie in de natuur! Een rustige en bosrijke 3-sterren camping.

Slapen in de bomen

Breng de nacht door in de bomen, in het hart van het Wildpark. Ontdek hun Tree Tents, gezellige tenten in de hoogte gespannen tussen de bomen, met uitzicht op de prachtige droge vallei van de Lesse. Geniet van de dieren die in de open vlakte ronddartelen: herten, moeflons, oerossen, Przewalskipaarden, damherten… Een onvergetelijke nacht staat je te wachten!

Slapen in de bomen Nieuw op het Domein! Breng de nacht door in de bomen, in het hart van het Wildpark. Ontdek onze Tree Tents, gezellige tenten in de hoogte gespannen tussen de bomen, met uitzicht op de prachtige droge vallei van de Lesse. Geniet van de dieren die in de open vlakte ronddartelen: herten, moeflons, oerossen, Przewalskipaarden, damherten... Een onvergetelijke nacht staat je te wachten!

Alles staat klaar om je een magische ervaring te bezorgen!

De Tree Tents zijn voorzien van een enorm matras van 2m20 op 2m. Lakens, dekens en kussens zijn al aanwezig. In april en mei en vanaf midden september raden we je aan om, bovenop het voorziene beddengoed (dekens), zelf nog een slaapzak mee te brengen. Vanaf het overdekte terrasje voor de tent kunt je, gezeten in twee comfortable stoeltjes, in alle rust genieten van het uitzicht van de dieren in de vallei. Een tafeltje is ook aanwezig, alsook een lantaarn voor als het donker wordt. Op de begane grond vind je droge wc’s en een wastafel.

Over de Grottes de Han
Meer dan 500.000 jaar geleden verliet de Lesse, een rivier aan de rand van de Ardennen, haar natuurlijke vallei en stortte zich in de diepte van een kalkmassief, het zogenaamde ‘Massif de Boine’. Zij zocht zich een weg door het massief en verliet het 2 km verder. Terwijl ze het massief doorkruiste, vormde ze een buitengewoon netwerk van onderaardse grotten: de Grotten van Han.

Dit fenomeen, het ondergronds verdwijnen van de rivier en het verder weer opduiken, is uniek in West-Europa. Het netwerk van grotten dat je onder het massief kan ontdekken, is van buitengewone schoonheid en kreeg terecht drie sterren in de Michelingids! De Grotten van Hanworden al voor meer dan 250 jaar bezocht en hebben al meer dan 30 miljoen bezoekers ontvangen!

Leestip:  Nieuw voor komend vakantieseizoen: het corona closet
Voorzieningen
  • Ruimte voor tenten, campers en caravans
  • Verhuur van caravans
  • Individuele warme douches (gratis)
  • Sanitaire ruimte voor baby’s
  • Toegang voor personen met een handicap (aangepaste douches …)
  • Gratis WiFi
  • Speelplein
  • BBQ-gebieden
  • Afwasruimte
  • Wasruimte met wasmachine en droger

Wil je meer weten over camping Grottes de Han

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *