Camping en resort Arendshorst geniet van de rust aan de Vecht

Direct gelegen aan de rivier de Vecht te Ommen. Een visstek bij uitstek. Fietsliefhebbers, kanoërs en wandelaars genieten op talloze routes van de prachtige natuur in het mooie Vechtdal Overijssel. Resort de Arendshorst kent ruime kampeer- en staanplaatsen. Daarnaast kun je als kampeerder bij hun alle kanten op. Er zijn bij hun zowel staanplaatsen met 6AH als 10AH, een eigen watertappunt en afvalwateraansluiting.

Resort de Arendshorst is te vinden op een unieke locatie midden in de natuur, direct aan de Overijsselse Vecht bij Ommen. Een prachtige plek om te recreëren, genieten van de natuur en te ontspannen. Een park met ruime kampeerplaatsen en veel voorzieningen. Er zijn veel faciliteiten om jouw verblijf nog aangenamer te maken.

Kortom, voor een topvakantie op een unieke locatie voor het hele gezin of enkele dagen ertussenuit om te vissen en te fietsen, kom naar Resort de Arendshorst!

Leestip:  Boerderijcamping Molenperk een ideale uitvalbasis
Fietsen en wandelen vanaf Resort de Arendshorst

Resort de Arendshorst ligt in een natuurgebied van 200 hectare, midden in het Overijsselse Vechtdal, omsingeld door water, bossen en weilanden. Resort de Arendshorst is daarom het ideale startpunt voor prachtige fiets- en wandeltochten of een mooi punt om een rustpauze te houden.

Voorzieningen

Resort de Arendshorst beschikt over verschillende faciliteiten om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Zo is er een restaurant met terras en een snackbar voor als je zelf geen zin hebt om te koken op jouw vakantie. Ook is er een winkelkiosk met iedere morgen vers gebakken brood. Voor hun jongste gasten zijn er verschillende speelvoorzieningen zoals een speeltuin, peuter- en kleuterbad en een kinderboerderij.

Website Resort de Arendshorst: arendshorst.nl

Nog geen waarderingen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in