Camping De Uiterwaard aan rivier de Lek

Camping De Uiterwaard is, met een eigen zandstrandje, te vinden aan rivier de Lek. Een ideale plek om te zwemmen, bbq-en of vissen. Op hun camping aan het water is in het hoogseizoen van alles te doen voor jong en oud.

Camping De Uiterwaard

Super centraal gelegen. Op een heerlijke plek bij het gezellige dorp Lexmond. Met een zandstrandje aan de Lek. Voor de kinderen een gezellige speelweide, pierenbad en pony’s te zien bij de buren. Iets meer winkels of cultuur? Plaatsen als Vianen en Nieuwegein liggen op een steenworp afstand. En Utrecht is in ongeveer 15 auto-minuten te bereiken.

Ideale ligging voor leuke dagjes uit

Rondom de camping zijn mooie wandel- en fietstochten door het Uiterwaarden-gebied van de Lek te maken. Je ziet schapen en koeien grazen. En ontdekt talrijke weidevogels en kleurrijke vlinders.

  • Kleine camping
  • Direct aan de rivier
  • Hondvriendelijk
Leestip:  Camping Zomerlicht retreats & co-living

De camping is voornamelijk ingericht op vaste gasten. Gewoon een toiletrol onder de arm mee en een muntje voor de douche. Kantine met buitenboxen met Nederlandstalige muziek. Er heerst een gemoedelijke ons kent ons sfeer.

Seizoenplaatsen

In het voorjaar de caravan opzetten en dan zes maanden lang elk vrij uurtje, weekend en de hele zomervakantie optimaal genieten van uw vrije tijd? Dat kan met een seizoenplaats!

    Op Camping de Uiterwaard hebben de seizoenplaatsen de volgende voorzieningen:

  • Plaats  80 – 140 m2
  • 10 Ampère elektra op elke plaats
  • Water aansluiting op elke plaats
  • WiFi = gratis!

Camping de Uiterwaard hanteert eenvoudige voorwaarden: “Wat jij niet wilt dat jou gebeurt, doe dat ook bij een ander niet. Houd rekening met elkaar en respecteer elkaar”

 1.8/5 (6)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in