Camping de Tutenberg vlakbij galeriestadje Ootmarsum

Op camping de Tutenberg in Vasse – waar kamperen nog gewoon kamperen is!

Kampeerterrein De Tutenberg ligt aan de rand van Vasse en op fietsafstand van het schilderachtige galeriestadje Ootmarsum. In Vasse ga je min of meer terug in de tijd; de mensen nemen hier nog tijd voor elkaar en voor bezoekers. De ligging in nationaal landschap Noord-Oost Twente garandeert vele kilometers wandel- en fietsgenoegen langs natuur en beken in het Springendal en wonderschone historische Saksische boerderijen.

Kampeerders op de Tutenberg komen voor de plek, de rust en de omgeving. Zij trekken er vooral op uit om van het mooie Twente te genieten. De kampeerplaats is de groene uitvalsbasis voor dat avontuur.

Dit ruim opgezette kampeerterrein is voorzien van prima sanitaire voorzieningen en daarnaast is elke staanplaats voorzien van een stroomaansluiting. Bij de receptie kan je terecht voor informatie over de vele mogelijkheden die de omgeving je biedt of gewoon voor een gezellige praatje.

Faciliteiten

Alle faciliteiten liggen aan- of in de directe omgeving van het centrale plein. Bij hun vaste bezoekers staat deze plek beter bekend als ‘het Pleintje’. Naast dat het toegang biedt aan hun vele faciliteiten doet ‘het Pleintje’ ook vooral dienst als ontmoetingsplek .

Woonhuis – Receptie

In het ruime authentieke boerenwoonhuis is de receptie geïntegreerd. Bij de receptie kan men terecht voor reservering, inschrijving, inlichtingen, douchemunten, enz. De receptie is dagelijks geopend.

Het toiletgebouw

Het onlangs geheel vernieuwde toiletgebouw van De Tutenberg bezit, aan de zijde van het Pleintje, een gescheiden toiletruimte voor dames en heren. De toiletruimte is voorzien van een ruime wasgelegenheid met toiletten en urinoirs. Een ruim gedeelte binnen het toiletgebouw is gereserveerd voor gasten met een fysieke beperking. Aan de andere zijde van het toiletgebouw bevinden zich zes douches, een volledig overdekte spoel- en afwasgelegenheid en een afzonderlijk chemisch toilet.

Het zwembad

De Tutenberg heeft een onlangs vernieuwd zwembad voor de volwassenen en een afzonderlijk kinderbad. Het grote bad heeft een afmeting van 5 x 12 meter. De diepte bedraagt 1.40 meter. Het kleine bad heeft een afmeting van 3 x 4 meter.

De was- en strijkgelegenheid

Naast de speeltuin bevindt zich de wasruimte. Hierin staan een wasmachine, centrifuge, droogtrommel en een strijkplank waar gewassen, gedroogd, gecentrifugeerd en gestreken kan worden. Een sleutel van de wasruimte is bij de receptie verkrijgbaar.

De authentieke schuur met woonhuis en receptie

Centraal gelegen aan het Pleintje bevindt zich een authentieke schuur waar voor jong en oud van alles te beleven valt. Er zijn op verzoek van de gasten verschillende gebruiksmogelijkheden.

Afvalverzameling & Recycling

Op De Tutenberg bevinden zich centraal gelegen verzamelbakken voor het gescheiden inzamelen van glas, blik en papier. Ook het overige huisvuil kan hier afgegeven worden.

Beveiligde fietsenstalling

In ‘t Fietsenhok, dat gelegen is aan het centrale plein, kunnen de gasten veilig de fiets stallen. Ook is deze ruimte voorzien van oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Gratis Wifi

Er is een gratis Wifi verbinding in ‘t Losse Hoes

Ligging

De Tutenberg is gelegen aan de rand van Vasse. Het idyllische dorp Vasse is gelegen in de gemeente Tubbergen in Noord Oost Twente nabij de Duitse grens. Vasse is omsloten door de authentieke dorpen Geesteren, Tubbergen, Ootmarsum en Reutum.

Wil je meer weten over Camping de Tutenberg

 

5/5 (1)

Wij waarderen je mening!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *