Camping De Linde in Noord-Limburg

Tijdens jouw vakantie op minicamping “De Linde” in Noord-Limburg, kom je helemaal tot rust. Deze boerencamping biedt je de rust, de ruimte en vooral veel gezelligheid. Gastvrijheid staat bij hun hoog in het vaandel.

Of je nu kiest voor een lekker stukje wandelen of fietsen in de natuurrijke omgeving van Noord Limburg, of het bezoeken van een van de vele kerkdorpjes die de gemeente Venray rijk is. Mini-camping “De Linde” is daarvoor jouw juiste vertrekplek.

Camping De Linde

Mini-camping “De Linde” is gevestigd in Merselo, provincie Limburg. Merselo is een kerkdorpje van 1100 inwoners behorende bij de gemeente Venray. De ligging van de camping in de omgeving van Venray, biedt je tal van mogelijkheden. Op wandel en fietsgebied zal iedereen zijn hart op kunnen halen. Op de fiets begint de ontdekkingstocht van een veelzijdig landschap. Horst en Deurne zijn de dorpjes in de omgeving waar diverse fietsroutes hun weg vervolgen. Een prachtig landschap zal decor zijn van uw wandel- en fietsroutes.

Leestip:  Camping le Ch’timi Kamperen op een kleinschalige camping

Wandelen en fietsen tijdens jouw verblijf rondom het natuurgebied “De Peel”, zijn een echte must. Maar ook de Maas, de heidevelden, de landerijen en bosgebieden liggen vanuit de camping binnen handbereik.

Camping-eigenaren Martien en Anja kunnen je nog veel meer over de omgeving vertellen. Vraag hen gerust naar leuke uitstapjes en activiteiten. Dan kan je al wandelend, fietsend of met de auto de prachtige omgeving verkennen.

Maar om jouw vakantie nog completer te maken kunnen ze je vertellen dat je elke ochtend wordt gewekt door het prachtige gefluit van de wilde vogels. Eerst wakker worden om daarna te kunnen douchen in een verwarmd en ruim sanitair gebouw. De krant ligt dagelijks voor je klaar in de receptie. Deze kan je gratis lezen. Jouw fietsen mogen (naar eigen wens) in de fietsenstalling worden geplaatst. Deze zijn voorzien van oplaadpunten voor elektrische fietsen. Koffie/thee en een ijsje zijn te verkrijgen bij de receptie. En de afwasplaatsen zijn voorzien van een centrifuge. Altijd handig als je snel een wasje hebt.

Leestip:  Camping Holsteenbron in het mooie Zonhoven

Je kan op minicamping “de Linde” verblijven met jouw eigen camper, caravan of kampeertent. Tevens bieden zij je de mogelijkheid aan, om in hun pipowagen te verblijven.

Wil je alles weten over minicamping De Linde?, neem dan een kijkje op hun website.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in