Camping de Hertshoorn bij het gezellige dorpje Garderen

0

Camping de Hertshoorn is een stijlvolle, parkachtig aangelegde kindvriendelijke camping op de Veluwe, nabij het gezellige dorpje Garderen, midden in het bos. De kinderen vermaken zich prima door het recreatieteam, de unieke indoor speeltuin (170 m2 Speelzolder), de vele buiten speeltuinen of in het  grote buiten zwembad met familieglijbaan. En voor tieners 12+ hebben ze een apart programma!

In het voor- en naseizoen is de camping uitermate geschikt voor rustzoekers, heerlijk wandelen en fietsen in de prachtige omgeving! Ze zijn geheel auto- en hondvrij.

Camping de Hertshoorn
  • In het bos op de Veluwe
  • Unieke indoor speeltuin (speelzolder) en veel speeltuinen
  • Klimbos tegenover vakantiepark
  • Autovrij en hondvrij vakantiepark
  • Rotswaterspeeltuin
Garderen

Een klein, pittoresk dorpje met zo’n 2.000 inwoners. In de zomer is het gezellig druk door alle toeristen die genieten van alles wat Garderen en de omgeving te bieden heeft. Wist je dat ook de Koninklijke familie hier graag kwam? Koning Willem III en prinses Juliana zijn mede verantwoordelijk voor de naam ‘Prinsheerlijk Garderen’…

In Garderen vind je 2 supermarkten, 2 slagers, een bakker, een kapsalon, een aantal gezellige restaurants en voor heerlijk ambachtelijk ijs op de Veluwe kunt u terecht bij De IJstijd.

Leestip:  Camping De Witte Wieven volop vakantieplezier voor iedereen

Bij de receptie kun je terecht voor alle informatie over de omgeving. Hier vindt je folders, wandel en fiets routes en kun je uiteraard bij hun receptionist(e) terecht met jouw vragen!

Website Camping de Hertshoorn: hertshoorn.ardoer.com

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *