Camping de Blekkenhorst in de Twentse Hooilanden

Recreëren als een VORST op camping de Blekkenhorst; Camping de Blekkenhorst is een gezellige familie camping aan de rand van het sfeervolle dorpje Den Ham. Gelegen in bosrijk gebied. De omgeving is uitstekend voor wandelen en fietsen. De camping is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Ook oudere kinderen kunnen zich op deze camping uitstekend vermaken.

Daarnaast verhuren ze ook lodges, trekkershutten, huisjes en hebben ze nog enkele jaarplaatsen beschikbaar. In het hoogseizoen kan je bij hun warme broodjes bestellen. Ze hebben een gezellige kantine, verwarmd buitenzwembad, groot speelveld, een dierenweide en diverse speeltoestellen voor jong en oud. In de mei vakantie en zomermaanden staat er een animatieteam klaar om samen met jouw en de kinderen de vakantie op de Blekkenhorst tot een onvergetelijke ervaring te maken.

Leestip:  Voel je welkom op Camping Botniahiem
Camping de Blekkenhorst

Of je nou komt voor een paar dagen, weken of een heel seizoen, bij hun heeft iedereen een ruime plaats en tevens de beschikking over eigen privé sanitair. Geen gesleep met toilettas en toiletpapier naar een centraal gebouw, alles binnen handbereik en alleen voor jouzelf. Dus volop privacy! En dat allemaal in één van de meest authentieke plattelandsgebieden van Nederland: de Twentse Hooilanden.

Op hun website kan je een indruk krijgen van wat camping de Blekkenhorst jouw te bieden heeft, maar je kan natuurlijk ook altijd even bij hun langskomen om de camping te verkennen of gewoon even een kopje koffie komen drinken. Dan kan je direct met eigen ogen ervaren dat de Blekkenhorst een gemoedelijke camping is waar iedereen zicht thuis voelt.

Leestip:  De 5 leukste kindvriendelijke campings in Italië

Camping de Blekkenhorst is verdeeld in een aantal “wijkjes” waardoor het geheel niet massaal overkomt. De plekken op de camping met eigen privé sanitair zijn mooi ruim opgezet en afgescheiden door hagen. Het privé sanitair houdt je net als thuis zelf schoon. Het voordeel is dat je altijd een schoon toilet hebt, direct naast de caravan of tent.

Het team van camping de Blekkenhorst heet u van harte welkom! en wil je meer weten over Camping de Blekkenhorst kijk dan hier.

 3/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in