Camping Chez le Pré in de Auvergne

Op camping Chez le Pré word je gastvrij onthaald. In huis en in hun keuken gebruiken ze bij voorkeur biologische producten. De verbouwde boerderij is van alle gemakken voorzien. Er is een klein zwembad waarin u op warme dagen lekker kunt afkoelen. Met een keuze uit onze bibliotheek lekker lezen in uw luie stoel onder een oude eik.

Kindvriendelijk camping Chez le Pré

Ook voor kinderen is er op Chez le Pré  van alles te doen: er is een zwembad (met alarm), een peuterpoedelbad, er zijn schommels, een duikelrek en een zandbak met bijbehorend speelgoed. Ook in het keramiekatelier en bij het  beeldhouwen zijn kinderen welkom. Op 5 km is er in Trézelles de rivier de Besbre met een keien- en zandstrandje, waar het leuk dammetjes bouwen en spelen is. In de omgeving zijn er attractieparken: Vulcania, Le Pal – een heel aardige dierentuin met een eftelingachtig pretpark, een bisonpark, boomkroonpad, archeologiemuseum, een avonturenpark en nog veel meer.

Leestip:  Camping Zennijs gelegen in de Leiestreek
Doevakantie

Bij hun vind je de mogelijkheden voor diverse sportieve – en creatieve activiteiten: kanoën, paardrijden, fietsen, wandelen: ze kunnen voor jou reserveren, ze hebben wandelkaarten en mooie fietsroutes van  de omgeving voor je klaarliggen. Klimliefhebbers: kijk voor klimmen – op hun website bij ” omgeving”  en ” uitstapjes”. In Vichy is ook een heerlijk subtropisch zwemparadijs. ‘s Winters kan je langlaufen en skiën in de Montagne Bourbonnaise of op het Grand Massif.

Verder zijn er leuke stadjes met musea en artistieke attracties te ontdekken. Lapalisse is het dichtst bijzijnde stadje (8 km) met alle voorzieningen, een mooi kasteel, een museum met een fantastische collectie naïeve kunst en een aardig overdekt zwembad.

Creatief bezig zijn

Je kan ook naar Chez le Pré komen voor een interessante workshop door een professioneel kunstenaar en ervaren docent, mogelijk vanaf 1 dagdeel. Ruimtelijk vormgeven: keramiek, boetseren, pottenbakken, beeldhouwen, maar ook yoga. je kan bij hun ook zelf workshops organiseren.

Leestip:  Camping Roussel Anders kamperen in zonnig Frankrijk
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in