Camping Boerengroen gelegen bij watersportplaats Lemmer

Deze gezellige kleinschalige boerencamping ligt landelijk gelegen op een steenworp afstand van de gezellige watersportplaats Lemmer dat je gemakkelijk kunt bereiken per fiets.

Naast de camping houden ze een akkerbouwbedrijf waar ze in het seizoen vooral druk mee zijn op het land in Friesland.

 

Camping BoerenGroen even heerlijk er tussenuit

“BoerenGroen” staat voor een knusse kleinschalige minicamping. Bij hun is het echt even onthaasten. Ze streven om het ‘groen’ in meerdere dingen terug te laten komen. Ze geloven in de duurzaamheid van middelen en materialen. Ze hebben vele soorten fruitbomen op hun minicamping, een kleine moestuin, pluktuin en kruidentuin waar je gratis gebruik van kunt maken. Op hun camping hebben ze aparte afvalbakken voor papier, plastic en groen.

Het sanitairgebouw heeft een aparte ruimte voor de dames en heren met beide douche, meerdere toiletten en wasbakken. Naast het sanitairgebouw, waar ook de mogelijkheid is voor het legen van jouw chemisch toilet, is er een gemeenschappelijke ruimte in hun kleine kapschuur. De kapschuur is een karakteristiek gebouw in de polder. Hier vind je een kleine bibliotheek, een kinderhoek met speelgoed en is er plek genoeg om gezellig samen te zitten op bijvoorbeeld een regenachtige dag. Op het terrein vind je nog meer bijzonderheden; zo staat er een oud bushokje waar je kunt uitkijken over de akkers, staan er gebruiksmaterialen uit de vroege landbouw en ligt er een heus wrak onder de grond uit circa 1770.

Leestip:  Camping de Berken een senioren & familiecamping
Omgeving

Er is in de omgeving genoeg te doen. Lemmer is een gezellige en mooie havenplaats met zijn winkeltjes, restaurants en vele terrassen waar je heerlijk kunt wandelen. Het hele seizoen is er volop vertier. Ook heeft het een groot kindvriendelijk strand dat gelegen is aan het IJsselmeer. Het water is zoet en blijft lang ondiep. Ook met de auto kun je prima naar Lemmer toe gaan want er zijn volop gratis parkeerplaatsen.

Wanneer je de andere kant op gaat kom je het prachtige bos bij Kuinre tegen met vele wandelroutes waaronder een zandsculpturenroute en een Kabouterpad. Op nog geen 14 km afstand ligt Wellerwaard. Dit is een recreatie- en natuurgebied waar je ook naar het strand kunt. Ook dit strand met meer is kindvriendelijk en kun je een heerlijke dag genieten met diverse voorzieningen bij de hand.

Leestip:  Minicamping De Deeskerhof ontspannen kamperen

Dit is slechts een kleine greep. Er is voor ieder wat wils.

Website camping Boerengroen: www.campingboerengroen.nl

 5/5 (2)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in