Camping Birkelt in het Mullerthal klein Zwitserland

Via Larochette rijd je langzaam omhoog de prachtige, groene natuur in. Halverwege de heuvel draai  je de smalle, door bomen omgeven, weg in die je naar camping Birkelt leidt. Het eerste wat je ziet wanneer je de auto parkeert is de markante koepel van het overdekt zwembad. In de receptie zullen de Iris Parc medewerkers je hartelijk verwelkomen en je uitgebreid informeren over de camping en de omgeving.
De ligging van camping Birkelt is perfect. Vanaf de camping loop je zo naar Larochette via een prachtige route. Vanwege de centrale ligging zijn alle highlights van Luxemburg, en zelfs sommige in Duitsland, snel en eenvoudig te bereiken.

Camping informatie

Het laatste aanwinst en trots is camping Birkelt in het Mullerthal, in het oostelijke deel van Luxemburg. Ook wel ‘Klein Zwitserland’ genoemd. Het is een ruim opgezette 5 sterren camping op enkele kilometers van de plaats Larochette. Birkelt ligt verscholen in de beboste heuvels en je ziet het pas verschijnen als je via een klein landweggetje de heuvel oprijdt.

Leestip:  Camping La Garenne in het mooie dal van de rivier de Eyrieux

Een uniek zwembad

Het eerste wat in het oog springt bij aankomst is de grote koepel van het zwembad. Het zwembad is overdekt, maar als de zon flink zijn best doet kan de koepel open. Dus dat betekent waterpret onder alle weersomstandigheden. Op de ligweide bij het zwembad kun je lekker aan je kleurtje werken.

Het restaurant van de camping staat in de hele omgeving bekend om zijn heerlijke gerechten, geïnspireerd op de Franse keuken. Je kunt hier zowel binnen als op het ruime terras eten. Wil je liever iets snels op je eigen stekkie? Dan kun je er ook maaltijden afhalen.

Een actieve vakantie

De camping biedt allerlei mogelijkheden om lekker actief aan de slag te gaan. Te beginnen met de kinderen. Voor hen is er een geweldig animatieteam met eigen knutselgebouw, een grote speeltuin, trampolines, een openluchtbioscoop en een minigolf baan. Natuurlijk kunnen ouders ook meedoen met de avondanimatie en werken aan de conditie door te volleyballen, te tennissen of te voetballen.

Leestip:  Hammarstrands camping wakker worden met stilte en gezang

De staanplaatsen zijn lekker ruim en liggen in een groene omgeving. Achter de camping loopt een wandelpad dat een prachtig en weids uitzicht biedt over het dorp. En ook mountainbikers kunnen vanaf hier starten aan een spectaculaire route. De Luxemburgse natuur met weiden, bossen en rivieren wacht op je om ontdekt te worden.

Website Irisparc

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in