Camperbeurs Hardenberg 2020 verplaatst

Camperbeurs Hardenberg 2020 verplaatst naar 5, 6 en 7 maart 2021

De komende editie van Camperbeurs Hardenberg die gepland stond op 25, 26 en 27 september 2020 in Evenementenhal Hardenberg wordt verplaatst naar 5, 6 en 7 maart 2021. De corona-maatregelen die de Nederlandse overheid momenteel oplegt met betrekking tot vergunningsplichtige evenementen houdt in dat deze tot 1 september niet door mogen gaan. “Ondanks dat Camperbeurs Hardenberg niet in deze periode plaatsvindt, hebben we in de afgelopen periode nauw contact gehad met onze exposanten en branchepartners, waaronder NKC (Europa’s grootste camperclub). Uit de gesprekken met exposanten kwam naar voren dat er draagvlak is vanuit een overgroot deel (91%) om de beurs enkele maanden te verplaatsen. Ook NKC steunt de verplaatsing”, zegt Daniëlle Tigelaar namens Camperbeurs Hardenberg.

Tigelaar: “Het besluit om Camperbeurs Hardenberg te verplaatsen, hebben we genomen met pijn in ons hart. We weten hoe onze exposanten en bezoekers ieder jaar weer uitkijken naar deze prachtige beurs, maar dit is de enige juiste beslissing. Het doet ons dan ook enorm goed dat zo’n overgrote meerderheid van de exposanten heeft aangegeven mee te verplaatsen naar 5, 6 en 7 maart 2021. Bovendien zijn we erg blij dat we mogen spreken van uitstel in plaats van afstel. Met de nieuwe datum bieden we iedereen een goed alternatief aan, nog ruim voor de vakantieperiodes.”

Leestip:  Recreatie Vakbeurs staat weer in het teken van kennis

De verplaatsing naar begin maart 2021 kan ook rekenen op steun van branchepartner NKC. “Op dit moment zijn er nog veel onzekerheden over het organiseren van evenementen dit najaar, waardoor NKC volledig achter het besluit staat om Camperbeurs Hardenberg naar maart 2021 te verplaatsen. We hebben er alle vertrouwen in dat we er volgend jaar een schitterende beurs van gaan maken en hopen onze leden en andere camperliefhebbers daar in goede gezondheid te mogen ontmoeten”, zegt Marieke Peele namens NKC.

In de komende periode beoogt beursorganisator Easyfairs een plan te maken om haar vakbeurzen vanaf dit najaar corona-proof te maken. Tigelaar: “Wij gaan ervan uit dat de 1,5 meter-samenleving voorlopig de norm blijft. Dit heeft grote gevolgen voor de wijze waarop wij beurzen en events vormgeven. Het uitgangspunt is dat onze events veilig zijn, en dat iedereen zich veilig voelt. We zijn daarom bezig om verschillende protocollen op te stellen om onze vakbeurzen op een verantwoorde manier door te laten gaan. Denk bijvoorbeeld aan het invoeren van zogeheten ‘time slots’ voor bezoekers. Het voordeel hiervan is dat iedereen de tijd en ruimte krijgt om op een veilige manier de beurs te bezoeken. Mocht blijken dat in maart 2021 deze aanpassingen nog nodig zijn, dan passen we die uiteraard ook toe voor Camperbeurs Hardenberg.”

Leestip:  Camping Le Caussanel aan de oevers van het meer van Pareloup

Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.

Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in