Camper-sharing prima alternatief

PaulCamper: camper-sharing prima alternatief voor AirBnB-verhuur in Amsterdam. Afgelopen week werd bekend dat de gemeente Amsterdam de verhuur van woonruimte via dergelijke platformen aan banden legt (met een maximale verhuur van 30 dagen per jaar). Hierdoor ontstaat er ruimte voor alternatieven. Camper-sharing platforms vormen voor Amsterdammers een prima alternatief voor platforms als AirBnB. Door een camper te kopen en deze te verhuren via een platform als PaulCamper, ontstaat een eenvoudige en veilige inkomstenbron. PaulCamper is een platform dat particuliere eigenaren van camper en caravans verbindt met potentiële huurders. Een camper is voor toeristen niet alleen een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de hoofdstad, maar biedt ook de mogelijkheid eenvoudig andere delen van Nederland te bezoeken. Daarbij is een camper 365 dagen per jaar te verhuren.

Leestip:  Reizen met een elektrische campervan van evan

PaulCamper telt nu al diverse campers uit de regio Amsterdam, maar ook voor campers die buiten deze regio staan, is Amsterdam dankzij de maatregel van de gemeente een nog interessantere bestemming geworden. Deze campers kunnen via PaulCamper eenvoudig verhuurd worden voor een trip naar Amsterdam. Het huren van een camper is, inclusief de kosten voor een plaats op een camping, nog steeds financieel aantrekkelijker dan verreweg het merendeel van de Amsterdamse hotels.

PaulCamper is druk bezig afspraken te maken met campings en camperplaatsen in de regio Amsterdam, zodat eigenaren van campers weer extra makkelijk afspraken kunnen maken met hun huurders en zo de huur in goede banen kunnen leiden. Alles om overlast te voorkomen.

Over PaulCamper

PaulCamper is het bemiddelingsplatform voor de particuliere huur en verhuur van campers. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Dirk Fehse, toen hij zijn eigen camper “Paul” als eerste camper via het platform te huur aanbood. Inmiddels worden jaarlijks zo’n 230.000 campernachten geboekt en vind je 3.000 verhuurders op het peer-to-peer verhuurplatform. Er zijn geen kleine lettertjes, wel extra zekerheid. Want met de speciale verzekeringsmodule zijn zowel verhuurder als huurder zeker dat elke onverhoopte schade gedekt is. Sinds 2017 is de PaulCamper Community ook in Nederland en Oostenrijk actief en groeit verder in de rest van Europa. Voor meer informatie: https://paulcamper.nl/.

Leestip:  Watertank en waterleiding van caravan/camper reinigen
Nog geen waarderingen

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in