Camper platform uitgeroepen als meest innovatieve startup in 2021

0

Indie Campers 360° aanpak voor de camper verhuur industrie is toegekend door experts

Een innovatieve camper marktplaats platform waar eigenaren hun campers kunnen verhuren wanneer hun campers niet in gebruik zijn, werd door het Phocuswright panel van experts beschouwd als een grote doorbraak voor 2021 in de reisindustrie.

Met hun technologische aanpak, geeft Indie Campers eigenaren de kans om hun eigen campers veilig te verhuren via hun platform. Alle behoeftes van de klant worden voldaan door de one-stop-shop, het integreren van het verhuren van hun eigen voertuigen plus dat van derden en hun infrastructuur, dit zorgt ervoor dat de startup die al aanwezig is in 15 landen in Europa de beste service en prijs aan kan bieden.

“Om als EMEA meest innovatieve reis organisatie genoemd te worden door Phocuswright, de meest toonaangevende autoriteit in de reis, toerisme en horeca markt onderzoeken, is een groot eer en een belangrijke erkenning voor onze unieke bedrijfsmodel –  een naadloze digitale marktplaats platform om te kunnen huren, kopen en verhuren van campers in een makkelijke en betaalbare manier” zei de CEO van Indie campers, Hugo Oliveira.

Leestip:  Camptoo stuurt vakantiegangers de provincie in

Het bedrijf heeft afgelopen jaar gebruik gemaakt van de opkomst van campers in een gefragmenteerde industrie en naast het verhuurmodel heeft het bedrijf ook de mogelijkheid gemaakt om een camper te kunnen kopen als de gebruikers dat graag willen.

Om aan de vraag van de klant te voldoen in een industrie met gebrek aan aanbod, en tegelijkertijd de behoefte van de klant te voldoen, focust Indie Campers nu op het aantrekken van privé bezitters om deel uit te maken van de geïntegreerde oplossing.

“Aangezien het aanbod van campers laag is in Nederland, stimuleren we nu eigenaren van campers om hun campers te verhuren op ons platform zonder commissie te betalen voor de eerste 100 dagen”, zegt Hugo “Op die manier kunnen eigenaren met hun voertuigen een nieuwe bron van inkomsten creëren wanneer zij hun campers niet in gebruik hebben en daardoor kunnen wij de toenemende vraag voldoen”

Leestip:  Kamperen in het postcoronatijdperk? Hoe ziet dat eruit?

Indie Campers is actief in meer dan 40 locaties in Europa, waaronder Nederland. In het komende jaar wil het bedrijf dat hun nieuwe marktplaats de ervaringen met de campers toegankelijker maakt in Europa voordat zij naar andere continenten gaan uitbreiden.

Meer informatie over de prijs kan hier gevonden worden.

Website Indie campers: indiecampers.nl

 5/5 (1)

Wat is je waardering?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Bevestiging *